Roobol

R van der slot

Tevreden over het laminaat maar niet tevreden over de manier van leveren.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Afspraak gemaakt alles wordt op één dag gelegd inclusief plinten .Twee dagen voor het leggen bleek niet alles aanwezig dus twee dagen na dat het laminaat was gelegd werden plinten gelegd wat bleek... Afspraak gemaakt alles wordt op één dag gelegd inclusief plinten .Twee dagen voor het leggen bleek niet alles aanwezig dus twee dagen na dat het laminaat was gelegd werden plinten gelegd wat bleek er was niet goed gemeten door de opmeter plakplinten te weinig ,hoge plinten teveel .Drie weken erna werden de plakplinten gelegd.

Yasmina

Roobol maakt niet waar wat ze in de winkel vertellen. Vinyl bij Roobol afgenomen en door (zogenaamde deskundige) van Roobol laten leggen. In de woonkamer hebben wij nu een ongewenste scheiding door... Roobol maakt niet waar wat ze in de winkel vertellen. Vinyl bij Roobol afgenomen en door (zogenaamde deskundige) van Roobol laten leggen. In de woonkamer hebben wij nu een ongewenste scheiding door de naad die overdreven zichtbaar is. In de winkel is ons verkocht dat de naad opgevuld zou worden en dat je er niets van zou zien. Dat is niet het geval!! Contact gehad met Roobol en krijgen als reactie terug dat dat normaal is en dat wij pech hebben. Niet bij Roobol producten afnemen prijs- kwaliteit is niet in verhouding!!!

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Mensen eerlijk vertellen wat ze kunnen verwachten zodat ze eerlijk een keus kunnen maken.

Ubert

Prima assortiment en goede voorlichting bij aankoop.
Uitvoering (aanbrengen laminaatvloer begane grond) door uitstekende vloerenleggers.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Achteraf had de daadwerkelijke (na-)meting beter gekund. Hoeveelheid materiaal / deur inkorten / aanpassing rond het aanwezige vloerluik bleken bij de uitvoering niet helemaal goed voorbereid.... Achteraf had de daadwerkelijke (na-)meting beter gekund. Hoeveelheid materiaal / deur inkorten / aanpassing rond het aanwezige vloerluik bleken bij de uitvoering niet helemaal goed voorbereid. Overigens wel prima opgelost.

Jeroen Hoek

No nonsens, praktisch ingesteld bedrijf met deskundige medewerkers die prima producten levert.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het mag allemaal wat vlotter. Tegelijkertijd is die nuchtere aard juist een pluspunt.

Ghasemi nezjad

L. Feijen

Het is een super goede winkel goede kwaliteit

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Geen tips alles is al goed

Klinkert/ roomenburg

Je wordt er heel goed geadviseerd in wat je ook koop .wij hebben laminaat gekocht en laten leggen . IK kan niets anders zeggen top jullie krijgen een dikke 10

Den Braber

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Vanaf het maken van een keuze tot aan het opleveren van de bestelde producten is alles naar wens verlopen.

W. van der Lienden

julia

Prettig om mee te werken