Roobol

Mart

Ben erg bij met mijn laminaatvloer.

Anneloes

Mooie gordijnen,goede prijs/kwaliteit en vlotte levering. Ik heb de gordijnen zelf opgehangen.

Van Luik

In het algemeen een prima winkel met goed assortiment.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Positief: goed en breed assortiment in de winkel en prima hulp bij het kiezen van het juiste product
Positief: gelegde tapijt ligt goed en mooi
Negatief: Bij het op maat snijden van het...
Positief: gelegde tapijt ligt goed en mooi
Negatief: Bij het op maat snijden van het tapijt komen veel pluisjes vrij, deze zijn door de tapijtleggers niet opgeruimd, lijkt mij een kleine moeite om even om de stofzuiger te vragen en je werkplek schoon achter te laten.
Negatief: afdekplint was op de verkeerde plek gemonteerd, kwestie van niet goed lezen van de opdracht. Gevonden oplossing door de tapijtlegger was niet handig (moesten daardoor nog een keer terugkomen), oplossing: bespreek zodra je ziet dat er fout gemaakt is met de klant wat mogelijke oplossingen zijn voordat je daarmee aan de slag gaat en het later alsnog over moet doen.

Henk Molhoek

(Bewerkt)

Goede voorlichting voor de type vloeren.
Bij het leveren van de vloer waren er productie problemen bij de leverancier.
Roobol heeft dit opgelost door samen met ons naar een andere vloer...
Goede voorlichting voor de type vloeren.
Bij het leveren van de vloer waren er productie problemen bij de leverancier.
Roobol heeft dit opgelost door samen met ons naar een andere vloer te zoeken die ons beviel.
De extra kosten hiervoor heeft Roobol niet aan ons doorbelast.
De mannen die de vloer kwamen leggen waren erg professioneel en vriendelijk.

M. Schutte

Uitstekend advies en service en voldoende showmodellen

J.van Peer

Geleverd zoals in de winkel besproken. Vakkundige voorlichting. Vakmensen voor het egaliseren en PVC plakken.

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Facturering is er onoverzichtelijk met overal een toevoeging voor toeslag. In verschillende stadia afrekenen is erg vreemd, aanbetalen en totale afrekening is duidelijker.

Noordermeer

Goed, klantvriendelijk

A. Loedeman

Slecht

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Het lukt Roobol niet om in 2,5 maand en 4 afspraken een laminaatvloertje van zo'n 30 m2 te leggen. Wat een wanprestatie!

a engler

Prima zaak

Geef een toelichting bij je beoordeling.

Prettige bediening en goed voorlichting. Vriendelijke en vakkundige stoffeerder.

C.Kappers

Prima ,goed geholpen in de winkel.Linoleum is goed gelegd