Lena

Ik heb mijn dak laten vervangen door Roofix Dakdekkers. Het hele proces verliep soepel en de kwaliteit van het werk is top

Reactie Roofix Dakdekkers:

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team van Dakdekkers in Amsterdam doet altijd zijn best om professioneel en efficiënt te werken. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de... Hartelijk dank voor uw positieve review! Ons team van Dakdekkers in Amsterdam doet altijd zijn best om professioneel en efficiënt te werken. We waarderen uw vertrouwen in ons en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met al uw dakbehoeften!
Met vriendelijke groeten, kind regards
Roofix Dakdekkers | Dakdekker Amsterdam | Daklekkage | Dakrenovatie | Gratis Dakinspectie

Jayden

Betrouwbaar en snel. Ze kwamen op tijd en voerden de klus volgens afspraak uit.

Nina

Topservice! Ze kwamen snel langs voor een inspectie en binnen een week was het hele dak gerepareerd. Geen verrassingen qua kosten. Echt een aanrader.

Isa

Het team van Roofix Dakdekkers heeft vakwerk geleverd. Ze waren vriendelijk en professioneel, en het dak is nu weer in topvorm.

Gijs

Alles werd netjes afgewerkt en de kosten waren zoals afgesproken.

Particulier

Prima bedrijf. Het hele Dakterras voorzien van nieuwe dakbedekking. Toch nog lekkage. Die lekkage hebben ze volle tevredenheid opgelost. Lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Die kosten waren... Prima bedrijf. Het hele Dakterras voorzien van nieuwe dakbedekking. Toch nog lekkage. Die lekkage hebben ze volle tevredenheid opgelost. Lekdetectiebedrijf ingeschakeld. Die kosten waren voor Roofix. Dus alle hulde. Ik ben zeer tevreden.

Evi

Roofix Dakdekkers heeft mijn dak geïnspecteerd en een offerte gemaakt voor een renovatie. Ze waren heel duidelijk en transparant over wat er moest gebeuren en hoeveel het zou kosten.

Dex

Vlugge reactie op onze aanvraag voor een dakinspectie.

Cato

Professionele dakinspectie door Roofix Dakdekkers gaf ons gemoedsrust. Deskundig advies en snelle service.

Bo

Topservice van Roofix Dakdekkers! Ze hebben onze lekkage snel en efficiënt gerepareerd. Het personeel was deskundig en vriendelijk.