Rudi

Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met mijn ervaring met het werken met Roofix Dakdekkers! Ze waren professioneel, op tijd, behulpzaam en vriendelijk. De dakdekkers waren zeer bekwaam en hebben mijn... Ik had niet gelukkiger kunnen zijn met mijn ervaring met het werken met Roofix Dakdekkers! Ze waren professioneel, op tijd, behulpzaam en vriendelijk. De dakdekkers waren zeer bekwaam en hebben mijn dak er fantastisch uit laten zien. Bedankt Roofix!

Beste meneer Rudi ,
Erg bedankt voor uw positieve review!
Roofix Dakdekkers

Meeke

Geweldige bedrijf, hebben de klus op tijd geklaard. Zou het iedereen aanbevelen die een professionele dakdekker nodig heeft in de regio Amsterdam.

Beste mevrouw Meeke,

Shaya

Snel geholpen, heldere uitleg over de werkzaamheden, duidelijke offerte en werken netjes. Een aanrader als u ook opzoek bent naar een dakdekker in de regio Amsterdam!

Nino

Professioneel werk geleverd. Het dak is met een geweldig resultaat afgerond. Uiteindelijk weer een prachtige dak op mijn huis!

Beste meneer Nino ,
Erg bedankt voor uw positieve review!
Roofix Dakdekkers

Aike

Uitstekend bedrijf! Duidelijke communicatie en zeer tevreden met ons dak. Bedankt!

Beste mevrouw Aike ,

Michel

We hadden laatst een dakinspectie aangevraagd en verliep vlekkeloos. Een duidelijk rapport ontvangen en fijne communicatie tegenover ons. Zeker een aanrader!

Beste meneer Michel,

Dirkjan

We hadden een ervaren en professionele dakdekker nodig voor de renovatie van onze dak. De vakmannen van Roofix Dakdekkers waren hier meer dan geschikt voor. Ik zit nu met een geweldig dak boven mijn... We hadden een ervaren en professionele dakdekker nodig voor de renovatie van onze dak. De vakmannen van Roofix Dakdekkers waren hier meer dan geschikt voor. Ik zit nu met een geweldig dak boven mijn hoofd. Nogmaals bedankt!

Frederico

Onze schoorsteen had echt een renovering nodig. De dakdekkers van Roofix Dakdekkers wisten uiteraard een geweldig resultaat te leveren. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een dakdekker in... Onze schoorsteen had echt een renovering nodig. De dakdekkers van Roofix Dakdekkers wisten uiteraard een geweldig resultaat te leveren. Echt een aanrader als je opzoek bent naar een dakdekker in Amsterdam.

Lina

Ik wou graag een installatie van een Bitumen dak. De experts van Roofix Dakdekkers kwamen geheel gratis langs om een geweldig rapport aan ons uit te reiken en waren heel transparant met de... Ik wou graag een installatie van een Bitumen dak. De experts van Roofix Dakdekkers kwamen geheel gratis langs om een geweldig rapport aan ons uit te reiken en waren heel transparant met de kostenberekening. Geweldige service!

Luca

Ons dak was heel lang niet onderhouden en onze Nokvorsten waren in de slechtste conditie. We hebben ze laten renoveren door Roofix Dakdekkers en zijn van plan om meer werkzaamheden te laten... Ons dak was heel lang niet onderhouden en onze Nokvorsten waren in de slechtste conditie. We hebben ze laten renoveren door Roofix Dakdekkers en zijn van plan om meer werkzaamheden te laten uitvoeren door Roofix Dakdekkers.