Is de bestelling naar verwachting geleverd?
Was het bestellen gemakkelijk?
Heb ik snel en adequaat genoeg gereageerd op vragen of opmerkingen?
Is tijdens het plaatsen van de bestelling en de levering voldoende info over verloop order gegeven?
Had u het gevoel dat u een veilige aankoop in mijn webwinkel kon doen?

Jan de Smit

Overzichtelijk

niet veel

Nicole van Oevelen-Rossi

Volgens mij was er niets op aan te merken.

Nvt

Schoon

Prima onderverdeeld in items

Is optimaal

angie rootveld

Prima, snelle en vriendelijke reactie

geen idee

Priem

ALLES GING GEWELDIG

Zou niet weten

Hanneke

Top ervaring, goede info over benodigd voltage, dat was zeer behulpzaam bij aankoop. En ondanks corona en kerstdrukte heel snelle levering! Bij even bellen om nog wat info werd snel opgenomen en... Top ervaring, goede info over benodigd voltage, dat was zeer behulpzaam bij aankoop. En ondanks corona en kerstdrukte heel snelle levering! Bij even bellen om nog wat info werd snel opgenomen en rustig info gegeven, ondanks drukte bij u, dank!

Wat kan ik in uw ogen beter doen?

misschien website wat moderner laten ogen? Kreeg indruk dat ik op kerstmarkt terecht kwam...

Marlene

De site is overzichtelijk en gezellig

Eigenlijk niets

Cees van Oudenaarden

Ervaring met Rookmannetje.com was bijzonder positief.
Ervaring met Rookmannetje.com was bijzonder positief.
Aantrekkelijke, overzichtelijke website, met vele interessante artikelen uit het Ertsgebergte, en - heel belangrijk - ook de onderdelen ervan.

Wat kan ik in uw ogen beter doen?

Tijd tussen bestelling en verzending door Rookmannetje (misschien) iets te lang. Moet eerlijkheidshalve zeggen dat in de afgelopen extreem drukke periode voor webwinkels en bezorgers geen normale... Tijd tussen bestelling en verzending door Rookmannetje (misschien) iets te lang. Moet eerlijkheidshalve zeggen dat in de afgelopen extreem drukke periode voor webwinkels en bezorgers geen normale levertijden verwacht mogen worden.

Jansen

Duidelijke site en snelle levering

Weet niet

Leo

Mijn ervaring was uitstekend. Ik ben heel blij dat u de kleine kaarsjes verkoopt waar ik al lang naar op zoek was.

Niets