Hans Heering

Hebben wij weer als zeer positief ervaren.
Prachtig park in een fraaie omgeving.

Marc de Kinkelaar

Verblijf is al vaker geweest en steeds goed bevallen, een puntje wat een beetje onpersoonlijk is is de aankomst en vertrek.
Geen negatieve opmerking overigens maar gewoon een gevoel van mijn...
Geen negatieve opmerking overigens maar gewoon een gevoel van mijn kant.
Wifi ontvangst valt erg tegen op c29.

Dirkje Snijders

Fantastisch mooie vakantie gehad! Mooi park, mooi huisje, goede service en voorzieningen, en mooi weer.

Prima camping voor opas en omas met kleikinderen.

Ik mis bij de parkeervakken een duidelijke belijning.
Meerdere malen staan er geen elektrische autos bij een laadpaal voorziening.
Erg lastig als je hier gebruik van wilt maken en je auto...
Ik mis bij de parkeervakken een duidelijke belijning.
Meerdere malen staan er geen elektrische autos bij een laadpaal voorziening.
Erg lastig als je hier gebruik van wilt maken en je auto er niet neer kunt zetten.
Ook het auto luxe van het park wordt niet gecontroleerd diverse malen autos zien staan op plaatsen waar ze op dat moment niet thuis horen.

Pracht van een park, en de welkom die je krijgt plus de info is zeker pluspunt.

Pracht van een park, en de welkom die je krijgt plus de info is zeker pluspunt.

Jullie ontzettend bedanken voor het meedenken in oplossingen. Maar behalve de service zit je in een prachtige omgeving waar veel te doen. En de locatie is mignifiek.

Een heerlijke vakantie! Het huisje was gezellig ingericht. Een paar verbeterpunten wel. Te hoge drempels voor de kleine. Beetje weinig servies en geen kinderservies.
Geen raamhorren en...
Geen raamhorren en zonwering.
Maar alsnog een fijn verblijf gehad!

Bij aankomst zijn we het park opgegaan en in het restaurant wat gedronken waar met fijne service werd bediend.
Nadat we het welnesshuis nr220 in mochten waren we erg enthousiast geraakt. Er zaten wat kleine minpuntjes maar die konden de pret niet bederven! We hadden een midweek geboekt maar dat was eigenlijk te kort dus zeker nog voor herhaling vatbaar.

Simone Kelder

Wat een vriendelijke medewerkers en wat een prachtig huisje . Zalige rust om ons heen , alles keurig geregeld . Iedereen heeft het fijn gehad ; kind van 11 tot oma van 86

Eerste wat in...

Eerste wat in mij opkomt is : graag nog een keer !!!
Onze vakantie was geslaagd , heel veel dank !!

Schoonmaak keuken matig, check ook vaatwasser. 3 x heet programma en nog veel vies.
Stofzuiger zelf was ook vies, veel haren en viezigheid in de zuigmond.