Vriendelijk, groen en schoon

Genoten van het park en omgeving.

Helmi Weststrate

Ik vind dat alles klopt in het park. Dit was mijm tweede keer bij jullie en er zullen meer bezoeken volgen.

Anita van Slooten

We zaten in een mooie ruime chalet.
Er was een zwembad en heerlijke broodjes.
We zijn lekker uit eten geweest in het restaurant en de kinderen konden mooi spelen .Aardig personeel. We zaten in een mooie ruime chalet.
Er was een zwembad en heerlijke broodjes.

Waar we zaten op het veld in de chalet zat wel precies een heg op het zicht op het speeltoestel voor de kinderen. Daar door konden we onze kinderen moeilijk in de gaten houden. Wel konden we het hek sluiten, dat was fijn.

De douche was fijn en de keuken goed.

We hebben een fijne week gehad!

Gods zegen,

Liefs fam. Van Slooten

Waar wij gebruik van gemaakt hebben was allemaal goed.
Waar wij ook voor gekomen zijn is ons ook goed bevallen het fietsen

Peter den Heijer

Keurige vakantiewoning in prima omgeving.

Marianne Dubbeldam

Heerlijk zo in de natuur

Een mooi, rustig park. Wij waren met 2 honden en hadden het fijn gevonden als de huisjes waar honden mogen komen omheind zijn; met draad/hek/heg. Nu liepen onze honden, die niets doen, wel eens naar... Een mooi, rustig park. Wij waren met 2 honden en hadden het fijn gevonden als de huisjes waar honden mogen komen omheind zijn; met draad/hek/heg. Nu liepen onze honden, die niets doen, wel eens naar de buren die dat niet zo fijn vonden. Ik moest nu elk moment allert en dat is minder ontspannen.

Jan Laport

Wij hebben genoten van een heerlijk weekend! Onze vakantieverblijf overtrof onze verwachtingen. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Meer dan voldoende activiteiten op het park voor onze... Wij hebben genoten van een heerlijk weekend! Onze vakantieverblijf overtrof onze verwachtingen. Lekker ruim en van alle gemakken voorzien. Meer dan voldoende activiteiten op het park voor onze kinderen (6 en 8 jaar oud). Zwembad was uitstekend geschikt voor kinderen van deze leeftijd en het was er niet (te) druk! Verder een mooie uitvalsbasis voor het ondernemen van uitstapjes in de prachtige omgeving. Wij komen zeker een keer terug!

Zeker voor herhaling vatbaar