Mooie ligging.
Goede verbinding openbaar vervoer.

Weinig toezicht op de camping over geluidsoverlast. Harde muziek en geroep bij grote groepen tot na 01:00 in de nacht

We hadden geluk met het weer, het had alleen de eerste dag geregend waardoor meteen alles blank stond, als het de hele week geregend zou hebben hadden we echt in de modder gezeten.
Tip: haal...
Tip: haal het zand van de kampeerplaatsen weg en leg er stenen neer, zou enorm schelen

Jan

We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Vakantiebungalow 138 heeft een geweldige ligging. Veel rust en privacy. Dat had niet beter gekund. Het huisje van binnen wordt wel ouder. De muren... We hebben het verblijf als zeer prettig ervaren. Vakantiebungalow 138 heeft een geweldige ligging. Veel rust en privacy. Dat had niet beter gekund. Het huisje van binnen wordt wel ouder. De muren zijn niet zo fris meer, vloerbedekking trap is versleten, oude doorgezakte bedden. Geen raamhorren dus veel hinder van muggen, vliegen etc.

Sandy

Een heerlijk schone en rustige camping op een top locatie!

Renske

Goede service, geen gedoe.

C.A. van Beek

Al 43 jaar fijn vakantie gevierd op dit park maar nu is het voorbij omdat het voor de rijken verbouwd wordt een schande roompot had minimaal een afbouw van twee jaar ingesteld

Mooi park, iets meer speeltuintjes zou fijn zijn

K.A. B

Mooi park,zee dichtbij

Rob Groot

Bij aankomst al gelijk een goed gevoel over dit park.
Lekker huiselijk.