Vera Terpstra

Super verblijf! Sanitair is schoon, personeel is vriendelijk, ruime plekken met goede voorzieningen en veel leuke faciliteiten!

Caroline

We hebben genoten van de rust. We hebben genoten van de bungalow, erg schoon. Ook gezellig gegeten in het restaurant.

M van Straaten

Enkele opmerkingen vaatwasser werkte niet naar behoren de zeef zelf schoon gemaakt deze was behoorlijk vervuild , de ramen waren niet schoon o.a vinger afdrukken ,tevens in de hal waren er... Enkele opmerkingen vaatwasser werkte niet naar behoren de zeef zelf schoon gemaakt deze was behoorlijk vervuild , de ramen waren niet schoon o.a vinger afdrukken ,tevens in de hal waren er spinnenwebben met dode vliegen tevens wil ik wel opmerken het slot van de tuindeur is wel goed opgepakt door de technische dienst

Fijne midwerk gehad, mooi ruim huis, alleen was de buitenkant vd keukenkastjes en koelkast niet echt schoon, ook de koelkast kon een sopje gebruiken
Heb dit zelf bij vertrek schoongemaakt (de...
Heb dit zelf bij vertrek schoongemaakt (de koelkast) verder prima vakantie gehad

J. Homburg

Fijne en rustige plek en een comfortabele accommodatie!

Jammer dat er geen lunch mogelijkheid is. Verder kleine kaart met weinig groentes.

Erg genoten van onze vierde vakantie op het park. Qua schoonmaak vind ik het erg slecht geworden vergeleken met heel wat jaren geleden. Ondanks dat toch lekker vakantie gevierd en weer erg genoten... Erg genoten van onze vierde vakantie op het park. Qua schoonmaak vind ik het erg slecht geworden vergeleken met heel wat jaren geleden. Ondanks dat toch lekker vakantie gevierd en weer erg genoten van volendam en omgeving.

Natasja

We hebben een heerlijke vakantie gehad, natuurlijk speelde de locatie en het weer een grote rol, zon, zee strand.
Echter een fijn en comfortabel chalet, bedden die goed slapen, schaduw op de...
Echter een fijn en comfortabel chalet, bedden die goed slapen, schaduw op de slaapkamers, een fijne douche, goede prijs kwaliteit verhouding.
Rust op het park, vriendelijk personeel zorgen ervoor dat we zeker terugkomen.

Park en omgeving zeer goed cijfer 10
huisje zeer slecht schoon gemaakt zelf moeten schoon maken cijfer 4
huisje onderhoud ook zeer slecht cijfer 5

De pizza’s waren top.
Maar die komen uit andere keuken. Zijn hier vaker geweest met kleinkinderen en prima park. Restaurant kan beter. Zeker qua prijs dan mag het eten wel beter zijn.
De pizza’s waren top.
Maar die komen uit andere keuken.
Burger was dun en zo hard gebakken leek wel een schoenzool. Voor die prijs verwacht ik wel een verse hamburger.
Snitsel was ook veel te hard door gebakken en had champignons saus zat geen smaak aan dacht ook dat het appelmoes was zat in net zo klein bakje als de mayonaise. Zal hier dus niet snel meer gaan eten. De burger en snitsel worden denk ik in frituur gebakken.dat vind ik voor de prijs dan niet oké
En als ik er ga eten dan is het voor de pizza’s