Goede kwaliteit broodjes service en behulpzaam bij de receptie. Het huisje was prima alleen de slaapkamer was erg krap.
Jeanette
Camper verblijf
Fijn camper veld
Mireille
Heerlijke week gehad
Mooi park, goed onderhouden en heerlijk om te wandelen. Pluspunt is de ligging tussen Mierlo en Geldrop.
Cees
EEn rustig park
als senioren hebben we slecht geslapen Geen goede matrassen
Mooi park in een natuurlijke omgeving
Een fijne rustige sfeer. Vriendelijke medewerkers.
Ruud
Prima als je van rust en stilte houdt, in een weidse waterrijke omgeving.
Voor ons wel heel erg stil op het park. Accommodatie wat aan de krappe kant voor 4 personen maar wel netjes van...Prima als je van rust en stilte houdt, in een weidse waterrijke omgeving.
Voor ons wel heel erg stil op het park. Accommodatie wat aan de krappe kant voor 4 personen maar wel netjes van binnen. Zodra de zon schijnt wordt het wel erg warm binnen; veel glasoppervlak! Geen horeca aanwezig om wat te eten of gezellig wat te drinken.
Richard
Top vakantie en mooi park aan het water
Jan
Dichtbij de Moezel, maar geen Moezel ‘vibes’
Her park, de accommodatie en de faciliteiten waren prima, maar we waren niet enthousiast over de ligging van het park. We hadden een...Dichtbij de Moezel, maar geen Moezel ‘vibes’
Her park, de accommodatie en de faciliteiten waren prima, maar we waren niet enthousiast over de ligging van het park. We hadden een bosrijkere omgeving verwacht, gebaseerd op de regio waarin het park ligt.
Jumelet
Zeebad
Huisje was verouderd en gewoon niet fris en schoon. Bij binnenkomst kwam het vocht en de schimmel je tegemoet. De ramen open was een slecht idee want er zaten ongeveer 20 muggen in huis binnen 5 minuten. Ramen weer dicht en dan zit je in een muffe lucht. Echt niet fris. Keukenkastjes allemaal schots en scheef en fornuis werkte niet naar behoren.