MIVA huisje.

MIVA huisje.

Als bij een huisje staat dat deze rolstoeltoegankelijk isverwacht ik ook dat dat zo is, maar dat was niet zo helaas. Het is een rolator toegankelijke woning maar met een rolstoel kun je geen kant op, kastjes die hoog zijn waar servies in staat, ik moest zelf op een stoel staan om er wat uit te halen. Een bankstel dat zo groot is dat de deur van de woonkamer niet dicht kan en de rolstoel er niet langs kan, en in de slaapkamer kan een rolstoel niet naast het bed. De badkamer is redelijk toegankelijk maar die glasplaat en rolstoel is niet erg handig. Dan de ingang bij het huisje, vanaf de parkeerplaats moet je door het gras rollen om bij de voordeur te komen Dus het woordje MIVA moet er echt voor weg, want dat is niet zo. Het park vindt ik wel knus en gezellig, leuk zwembad, vriendelijk personeel.

Op die paar dingen na is het een mooi park en komen er graag weer terug ook het huis wat we hadden

Marijke

Rolstoelgebruikers willen méér mee kunnen doen, bijvoorbeeld zwemmen

T was genieten met de kleinkinderen bij jullie

Lia

+Mooie huis, grote tuin, goede bedden, 2 badkamers, modern meubilair, overkapping - weinig privacy in de tuin - rioolvliegjes -6 persoonshuis is voor 6 personen te klein -Oppervlakkige schoonmaak -... +Mooie huis, grote tuin, goede bedden, 2 badkamers, modern meubilair, overkapping - weinig privacy in de tuin - rioolvliegjes -6 persoonshuis is voor 6 personen te klein -Oppervlakkige schoonmaak - terras zit onder eendenpoep

Rob

Ik was in domburg om te werken en dan is het een prijzige staanplaats

Hans

Relaxen en genieten

Nette, schone sanitaire voorzieningen. Goede ligging en dicht bij het strand.

Bij Aankomst heel vriendelijk ontvangen. Wij hadden een heel gezellig, schoon en ruim huisje. Het restaurant is goed en heel betaalbaar, uitgebreide kaart en vriendelijk personeel.

Voorop gesteld dat we een prima verblijf hebben gehad op de camping van een mooi park. we konden onze plaats op het E-veld erg slecht vinden, gelukkig stonden we aan de rand, want ik zou echt niet... Voorop gesteld dat we een prima verblijf hebben gehad op de camping van een mooi park. we konden onze plaats op het E-veld erg slecht vinden, gelukkig stonden we aan de rand, want ik zou echt niet in het midden willen staan, veel te slecht te bereiken met de auto en de plaatsen zijn vrij krap. Jammer dat er geen handdoekjes hangen oid op het toilet, je krijgt zulke droge handen van het niet af kunnen drogen en het duurde lang voor er warm water kwam bij de douche, daarbij werd het ook niet erg warm, even lekker opwarmen was er niet bij. het zwembad sluit erg vroeg, half vier, dan ben je ws nog niet terug van je tripje en kun je dus niet meer zwemmen, het water is heerlijk warm. fijn dat er een winkel, restaurant en snackbar is, die waren ook nog open. de ligging van het park maakt dat ik niet zo snel terug kom, erg vaak overvaren, wel leuk, maar prijzig en aan de Duitse kant vd Maas vonden we minder te zien of te shoppen in de zeer kleine plaatsen, wel leuk om te fietsen qua uitzicht. het inrijden op kenteken werkt goed, maar is voor sommige ouderen niet goed in te stellen van te voren. Het inchecken is erg onduidelijk zonder receptie, daar krijg ik een raar gevoel bij, alsof ik iets niet goed doe en je moet maar uitzoeken op welk veld je wezen moet en waar het ligt, de bewegwijzering is niet zo duidelijk als je zou verwachten, gezien het aantal bordjes dat er staat.

Het park heeft een superlocatie Wij zaten in de Hilltop Lodge 4 met 2 volwassenen, dat was goed te doen. Voor 4 personen vinden wij het veel te klein. Bijna tot geen opbergruimte en er is maar 1... Het park heeft een superlocatie Wij zaten in de Hilltop Lodge 4 met 2 volwassenen, dat was goed te doen. Voor 4 personen vinden wij het veel te klein. Bijna tot geen opbergruimte en er is maar 1 2zitsbank en 2 stoelen waar je niet de hele avond op kan zitten. Wij met zijn twee hadden het goed. Nadeel dat toilet op de eerste etage zit, dus altijd een smalle trap op en af. Het terras voor het huisje is beetje armoedig en doet afbreuk aan het huisje. Leg er een paar tegels neer. Zodat je een klein terras hebt. Ziet er 10x beter uit. Heel groot pluspunt is het geweldige uitzicht.

Sandra

Hadden meer verwacht kwaliteit huisje

Hadden meer verwacht kwaliteit huisje

Op zowel schoonmaakvlak als vooral ook de staat van onderhoud was beneden mijn verwachtingen. Veel plekken met schade, vochtplekken, stofwebben aan hoge plafonds. Een plekje is op zich niet erg, maar vonden het in dit geval veel. Ook erg weinig en op onlogisch plekken geplaatste stopcontacten (gezien in deze moderne tijd).