Ron

Prima ervaring , een voorbeeld voor veel webshops

Komen de afspraken na

Telefonisch contact teleurstellend. Op de vraag waar de zadels te koop zijn zouden er zeer weinig verkoop punten zijn. Later, na bestelling via de website, blijkt mijn eigen fietshandel in Alkmaar... Telefonisch contact teleurstellend. Op de vraag waar de zadels te koop zijn zouden er zeer weinig verkoop punten zijn. Later, na bestelling via de website, blijkt mijn eigen fietshandel in Alkmaar ook de zadels te verkopen. Die overigens tegen minimale vergoeding het zadel erop zet.

bestellen en direct versturen.

G.A. Gijben

Goede service en snelle levertijden.

Heel gemakkelijk zoeken en vragen worden snel beantwoord.

Ton

Astrid voor mijn vader zadel besteld

Super

Service, betrokkenheid, meedenken, oplossingsgericht

Kampers

Zadel gekocht

Mooie producten, goede uitleg

Vermeiden frans

Heb info gevraagd omtrent beste zadel voor mij en heb dezelfde dag reactie gekregen. Heb dan ook suggestie aangekocht.

Vlugge reactie bij een vraag.

Waarvoor dank.
Ik wens u veel fietsplezier op ISM.
Erik

Een week na bestelling nog niets ontvangen, helaas.

Te laat leveren en daar niet over informeren...

Beste klant,
Jammer dat u een en ander zo ervaart.
Beste klant,
Jammer dat u een en ander zo ervaart.
Wij hebben u geïnformeerd over het niet kunnen leveren van dit product en u een alternatief aangeboden, we hebben hier geen reactie op mogen ontvangen tot op heden.
Erik

Top

Snelle service

vdB Pascal

Na 8 dagen en vele mails nog steeds niets ontvangen.

op dit moment niets

Beste klant,
Dank voor de reactie, wij kunnen in ons bestand alleen maar 1 mail vinden, die we direct beantwoord hebben. Kunt u de overige mails nog een keer sturen?
Wat betreft de...
Wat betreft de levering:
Er is gekozen voor een brievenbuszending. Dit duurt helaas, grensoverschrijdend, altijd langer dan gewenst is. Wellicht een idee om de volgende keer de optie "Verzending met GLS" erbij te kiezen. Dan bent u verzekerd van levering (vaak) de volgende dag. In dit geval zat er bij uw bestelling een weekend tussen, maar u snapt de bedoeling.
Mail gerust indien het product nog niet ontvangen is.
Vriendelijke groet
Erik Leemkuil