Niet persoonlijk gesproken ivm vragen die ik had.Maar via de mail snelle reactie en vragen beantwoord.Naar tevredenheid .
geen mening
Bregje Vd Louw
Ontzettend vriendelijk, deskundig advies. En snel antwoord op evt vragen. Goede en snelle levering!
Gewoon goed
A Kes
Snelle levering. Prima service.
Guust Konings
Heel goed! Na zelf het verkeerde tandwiel besteld te hebben kon ik dit vlot ruilen. Daar voorafgaand nog overleg gehad wat er precies niet juist was. Het juiste tandwiel werd zelfs met express post...Heel goed! Na zelf het verkeerde tandwiel besteld te hebben kon ik dit vlot ruilen. Daar voorafgaand nog overleg gehad wat er precies niet juist was. Het juiste tandwiel werd zelfs met express post verstuurd! Top!
Etienne
Een bedrijf wat een brede range heeft qua producten en wat op het gebied voor topsporters de juiste leverancier is. Daarnaast weten de mannen die er werken precies wat ze op stock hebben en weten ze...Een bedrijf wat een brede range heeft qua producten en wat op het gebied voor topsporters de juiste leverancier is. Daarnaast weten de mannen die er werken precies wat ze op stock hebben en weten ze heel erg veel van de producten af. Daardoor kunnen ze ook het juiste advies geven en zijn ze eerlijk en betrouwbaar als het gaat om advies en prijs/kwaliteit. Kortom gewoon een gedegen topbedrijf met de juiste mensen op de juiste plaats met de juiste know how!
nog niet kunnen vinden wat ze kunnen verbeteren
Fietsenservice Danny
Positieve ervaring, correcte afhandeling van de bestellingen
Duidelijke website en instructies hoe zadels te bevestigen en af te stellen.
Misschien bij vakantie aangeven wanneer weer bereikbaar.
Zwanette
Ik heb nu het 2de zadel en ik ben erg tevreden. Er was een foutje aan het 2de zadel, ik kreeg gelijk een nieuwe en de andere werd weer mee terug genomen. Ook het mogen proberen van mijn 2de zadel...Ik heb nu het 2de zadel en ik ben erg tevreden. Er was een foutje aan het 2de zadel, ik kreeg gelijk een nieuwe en de andere werd weer mee terug genomen. Ook het mogen proberen van mijn 2de zadel was erg prettig. Het is toch een hele uitgave en het moet wel goed zitten. Top!