Rouw boeket bestellen

Prachtig boeket en op tijd bezorgd.

Winnie Sy

Goede communicatie en mooi assortiment

Els Bode

Prima ervaring, ik had al een goeie ervaring en dan kom je terug hè !

Ton Schuring

Uitvoering van het rouwboeket was volgens verwachting

Frank Akerboom

Ondanks de late bestelling, waren de bloemen keurig op tijd en piekfijn in orde.

Makkelijk en compleet aanbod

Makkelijke Website,product op tijd geleverd. Top!

Alles erg makkelijk te bestellen, enkel niet geleverd wat besteld is

Bas

"Wij werken met dagverse producten, daarom kan de foto iets afwijken van het geleverde product"

Het 'Sweet Symphony' boeket was aanzienlijk afwijkend van de foto.

NORMAAL...

Het 'Sweet Symphony' boeket was aanzienlijk afwijkend van de foto.

NORMAAL formaat (zoals op de foto), zelfs als deze afwijkt van de foto zou je een fatsoenlijk aantal roze rozen verwachten. Mijn bestelling was een GROOT formaat en bevat veel minder roze rozen dan de foto op normaal formaat aantoont (maar 3 in totaal in mijn boeket). Qua verhouding met het formaat vallen deze bedoelde eye catchers helaas niet op.

Ook zitten er bloemen tussen die niet op de foto staan afgebeeld. Dit is niet per se een minpunt, maar kan van belang zijn voor personen met allergieën.

Behalve het gebrek aan roze rozen waardoor het boeket nu heel nadelig is beïnvloed in haar presentatie, is het voor de rest een prima boeket.

De vervangende bloemen nemen wel veel plaats in beslag wat beter gevuld had kunnen worden met andere bloemen van de afbeelding naar mijn mening.

De verpakking en bezorging zijn super!

Mvg,

Bas

Pri

Prachtige bos, snel en goede service!