Peter Frijters

Prima verlopen, terwijl wij in Spanje waren via internet besteld.

Marloes

Wat een teleurstelling. Ver moederdag een bloemetje besteld. Bij elkaar 40 euro. Bezorgkosten waren toren hoog doordat het op zondag bezorgd moest worden. Nam ik voor lief. Maar nu is het bloemetje... Wat een teleurstelling. Ver moederdag een bloemetje besteld. Bij elkaar 40 euro. Bezorgkosten waren toren hoog doordat het op zondag bezorgd moest worden. Nam ik voor lief. Maar nu is het bloemetje nooit aangekomen en zijn ze telefonisch niet te bereiken. Wat een slecht bedrijf. Mijn advies: Koop hier niks.

Jimmy

Op tijd geleverd op moederdag, 12uur zoals gevraagd. Alleen geen kaartje erbij met die tekst dat was echt het belangrijkste die waren ze vergeten blijkbaar echt jammer

irvhulst

Na bestelling geen bevestiging ontvangen. Niet telefonisch bereikbaar. Na twee dagen ook nog geen reactie op email. Corona of niet, dat slaat helemaal nergens op. Zet dan de site uit.

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Beste heer/mevrouw,
Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor uw beoordeling. Helaas is uw ervaring niet goed geweest met ons. Ondanks de enorme drukte proberen we toch nog de klachten op te pakken en zo goed mogelijk op te lossen.
Er is een prachtig Pioenenboeket bezorgd op zondag 10 mei rond 10u00 in de ochtend.
En dat u geen emailbevestiging hebt ontvangen kwam door het feit dat uw emailadres niet juist is opgegeven. Er ontbrak namelijk nog de letter 0.
De corona tijd gebruiken wij zeker NIET als excuus. Maar zoals u wellicht in de media hebt kunnen zien en horen is de bloemenbranche overvallen met een toestroom aan orders terwijl bloembinders en klantenservice medewerkers niet voor het oprapen lagen.
Ik betreur uw klacht zeer zeker, maar u kunt echt niet stellen dat het nergens op slaat dat er door de corona alles nog steeds loopt zoals normaliter.
Dat u teleurgesteld bent begrijp ik goed. Maar dat uw review op alle punten 1-ster scoort klopt niet. Bestelgemak ging toch goed? Informatie op de website was in overvloed aanwezig...
Met een vriendelijke groet,
Klantenservice - 123BloemenBestellen.nl

Anke de Wolde

Snel bezorgd en erg mooi boeket

Koekoek Ter Apel

Na twee dagen laat het bouquet het afweten en is niet het geld waard wat er voor betaald is. foto `s gemaakt Rommel.

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Beste J. Koekoek,
Wij hebben reeds mailcontact gehad met elkaar.
Uw review heeft betrekking tot 123-bloemen.nl, daar is het boeket besteld.
Deze review pagina is alleen voor...
Beste J. Koekoek,
Wij hebben reeds mailcontact gehad met elkaar.
Uw review heeft betrekking tot 123-bloemen.nl, daar is het boeket besteld.
Deze review pagina is alleen voor 123bloemenbestellen.nl (wij zijn een totaal ander bedrijf).
Helaas wordt dit vaker door klanten verward met alle gevolgen van dien.
Graag helpen wij u een volgende keer aan een prachtig boeket via 123BloemenBestellen.nl

Lisette

Nooit bezorgd en geen geld terug

Frank

Mooie fruitmand en heerlijk fruit en sap

VenturaHolland

Duidelijke site