Rosa

Ik ben zeer tevreden!

J. Overdijk

Het rouwboeket was keurig op tijd bezorgd en was erg mooi.
Ik kan het van harte aanbevelen.

J.W.H. IJdo

Het was voor mij de allereerste keer dat ik van deze mogelijkheid gebruik heb gemaakt, aangezien het een opdracht betrof aan de andere kant van het land. Gezien het korte tijdsbestek was deze... Het was voor mij de allereerste keer dat ik van deze mogelijkheid gebruik heb gemaakt, aangezien het een opdracht betrof aan de andere kant van het land. Gezien het korte tijdsbestek was deze mogelijkheid een uitkomst. De uitvoering ervan is naar volle tevredenheid verlopen.

M de Brouwer

Komt de afspraken die vermeld staan na!

Knecht

Doet wat is beloofd

Myranda Achterberg

Prachtig verzorgd boeket

Particulier

Naar volle tevredenheid is er een prachtig boeket bezorgd.
Goede duidelijke en snelle service

J.Ajanaku-Rommerts

Bloemen besteld voor levering buitenland. Het bosje wat geleverd werd was niet om aan te zien. Leek wel uit de tuin geplukt met toevoeging van nep-bloemen+nep-varenblad. Zelfs bij de supermarkt... Bloemen besteld voor levering buitenland. Het bosje wat geleverd werd was niet om aan te zien. Leek wel uit de tuin geplukt met toevoeging van nep-bloemen+nep-varenblad. Zelfs bij de supermarkt hier kan je nog betere bossen krijgen. Ook het kontakt met de klantenservice is slecht: 1x gereageerd en daarna niets meer. Nee, ik beveel deze site dus niet aan.

A.R. Scheringa

Waardeloos: bloemen zijn besteld en betaald, een bevestiging hebben we per mail ontvangen, maar de bloemen zijn NOOIT bezorgd. Ondanks drie telefoontjes (bedrijf is niet bereikbaar) en twee mails en... Waardeloos: bloemen zijn besteld en betaald, een bevestiging hebben we per mail ontvangen, maar de bloemen zijn NOOIT bezorgd. Ondanks drie telefoontjes (bedrijf is niet bereikbaar) en twee mails en een ingebrekenstelling is er geen enkele reactie gekomen. Mijn advies? Ver wegblijven van dit bedrijf.

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Beste A. R. Scheringa,
Wij hebben reeds telefonisch contact gehad met elkaar.
Uw review heeft betrekking tot 123-bloemen.nl, daar heeft besteld.
Deze review pagina is alleen voor...
Beste A. R. Scheringa,
Wij hebben reeds telefonisch contact gehad met elkaar.
Uw review heeft betrekking tot 123-bloemen.nl, daar heeft besteld.
Deze review pagina is alleen voor 123bloemenbestellen.nl (een totaal ander bedrijf).
Helaas wordt dit vaker door klanten verward met alle gevolgen van dien.
Graag helpen wij u een volgende keer aan een prachtig boeket via 123BloemenBestellen.nl