Miek van Gestel

Chapaeu!!
Snelle levering ondanks het Corona tijdperk i.v.m overlijden.

Cindy Kuyt

Vlot, veel keus ontzorgt

Alice

Fantastische service en een schitterend fris fruitpakket!

Jan

(Bewerkt)

Geen bloemen geleverd. Aanvankelijk geen contact met de klantenservice, behalve dan via de mail. Die reageert eerst niet, na zelf te hebben aangegeven dat de bloemen niet bezorgd zijn. Na een week... Geen bloemen geleverd. Aanvankelijk geen contact met de klantenservice, behalve dan via de mail. Die reageert eerst niet, na zelf te hebben aangegeven dat de bloemen niet bezorgd zijn. Na een week hebben ze toch contact opgenomen en het geld correct teruggestort.

Danielle

Donderdag 2 april bloemen besteld, bezorgdag zaterdag 4 april. Eind van de dag nog geen bloemen, bleek een mail in de spambox te zitten dat er wegens grote drukte vertraging was. Eerstvolgende... Donderdag 2 april bloemen besteld, bezorgdag zaterdag 4 april. Eind van de dag nog geen bloemen, bleek een mail in de spambox te zitten dat er wegens grote drukte vertraging was. Eerstvolgende leverdatum zou dinsdag of woensdag zijn. Inmiddels is het donderdag en is er nog niks bezorgd. Heb geen mail ontvangen van vertraging en de klantenservice is niet bereikbaar.

joyce lengers

Slecht. helaas niets ontvangen, een mooie (dacht ik) bos bloemen en chocola besteld voor mijn schoonmoeder waar we nu niet op verjaardag kunnen komen. maar helaas na twee dagen nog niet bezorgt.... Slecht. helaas niets ontvangen, een mooie (dacht ik) bos bloemen en chocola besteld voor mijn schoonmoeder waar we nu niet op verjaardag kunnen komen. maar helaas na twee dagen nog niet bezorgt. echt heel erg slecht inmiddels bij topbloemen een bos bloemen en chocolade besteld hoop dat het wel gaat lukken wel drie dagen te laat. weg verassing. dit bedrijf is telefonisch niet bereikbaar!!!!

Reactie Rouwboeketbestellen.nl:

Beste Joyce, bedankt voor uw bericht. En helaas is het ons niet gelukt om tijdig uw boeket te bezorgen. Wel hebben we duidelijk op onze website vermeld dat i.v.m. de huidige situatie en de enorme... Beste Joyce, bedankt voor uw bericht. En helaas is het ons niet gelukt om tijdig uw boeket te bezorgen. Wel hebben we duidelijk op onze website vermeld dat i.v.m. de huidige situatie en de enorme toestroom aan orders het niet haalbaar is om elk bezorgdatum te garanderen. Ik hoop dat de ontvangers uiteindelijk hebben kunnen genieten van het boeket met chocolade. Zojuist is er een creditering toegekend aan uw bestelling.

Drewes

Lompe ervaring! Boeket besteld, betaald, verkeerd bezorgd (packs), geen refund! Ondanks Coronaperiode: bezint eer ge begint met deze toko!! Bagger!

S. Kraldijk

Gevulde fruitmand met noten laten bezorgen

Goed, alleen jammer dat we niet direct zijn geinformeerd over afleveren bestelling bij begunstigde. Dit bericht kwam veel later.