De bloemen werden keurig volgens afspraak afgeleverd en ik kreeg telefonisch goed advies. Echter, de afhandeling daarna liet te wensen over.
Goede website en levering maar erg klein bloemstuk.
L Hoeben
Ok
Goed, snelle service
Heel positief. mooi boeket wat ik besteld heb en op tijd gebracht is
lennart van den heuvel
Een goed bedrijf en goed verzorgde bloemen een goeie ervaring met het bedrijf
M D van Driel
Ik ben eigenlijk heel erg teleurgesteld in de prijs kwaliteit verhouding. Ik ben in totaal over de €30,00 kwijt. Bij een bedankje met foto schrok ik toch wel bij de aanblik van het kleine bosje...Ik ben eigenlijk heel erg teleurgesteld in de prijs kwaliteit verhouding. Ik ben in totaal over de €30,00 kwijt. Bij een bedankje met foto schrok ik toch wel bij de aanblik van het kleine bosje bloemen. Ik heb het bedrijf een specificatie gevraagd. In De berekening zat een fout en de bloemen waren per stuk schandalig duur.
Willem Visser
Goed produckt snel geleverd, het zelfde wat op de afbeelding stond !
Bloemen voor een dichte deur neergezet omdat iemand niet thuis was. Gelukkig stonden ze er nog. Maar blijft raar iets waar goed geld voor wordt betaalt op straat achter te laten..