Ervaring goed. De verzendkosten waren voor mij niet echt duidelijk. Ook miste ik een reactie dat de bestelling afgeleverd is. Verder prima
Jacobs
(Bewerkt)
Zag er keurig verzorgd uit. Ondanks dat het nog enige dagen duurde voordat de crematie was bleven de bloemen goed.
B van Elk
Rouwboeket was naar wens en op tijd geleverd.
jacob van der draai
Zeer goed op gezet geen problemen
oscar
Perfect
Wilma Kappelle
Prima service, meedenken met klant, telefonisch contact met me opgenomen omdat ik bloemen had besteld voor zaterdag voor Pasen, advies was (mede ivm crematie pas op donderdag na Pasen), bloemen op...Prima service, meedenken met klant, telefonisch contact met me opgenomen omdat ik bloemen had besteld voor zaterdag voor Pasen, advies was (mede ivm crematie pas op donderdag na Pasen), bloemen op dinsdag pas te bezorgen. Ik waardeer dit meedenken.
Beste gemak, vlotte afhandeling en servicegericht
Montserrat Lopez
Zeer tevreden over het hele koopproces. Duidelijke productomschrijving, makkelijke bestel methode en perfecte communicatie. Top!!
Vond het boeket teleurstellend. Kleiner dan verwacht en de bloemen leken na paar uur al war verwelkt.