Truus van Knotsenburg

De bestelling is probleemloos en succesvol verlopen. De ontvanger was méér dan verrast.

Fien de Jong

Top service, mooie bloemen

Penning de Vries

Positief

Snel geregeld en overzichtelijk

G. ter Steeg

Fijne snelle service en prachtige boeketten

Prima uitgevoerd

Nico

Nav mijn review vorige week heeft de klantenservice contact met mij opgenomen.
Eergisteren heeft mijn moeder een nieuwe en deze keer wel een prachtige bos bloemen gekregen.
Uiteindelijk...
Nav mijn review vorige week heeft de klantenservice contact met mij opgenomen.
Uiteindelijk is de klacht dus prima opgelost en hebben zij hun beloofde waargemaakt !

Nico

Ik had een groot blauw boeket besteld.De kwaliteit van de bloemen was bedroevend .
Bij levering waren er al veel bloemknoppen afgebroken en veel gele bladeren. Ook kwamen de kleuren niet echt overeen met het bestelde.
Na 2 dagen kon het de vuilnisbak in .
En dat voor bijna 50 euro.
Klacht ingediend en er wordt niks aan gedaan.
Waardeloos.
In het vervolg weer naar Topbloemen waar de service wel goed is.

Diny

Ik had een fruitmand besteld. De bezorger heeft hem voor de deur gezet in de volle zon waar hij bijna de hele dag heeft gestaan met alle gevolgen van dien.
Een klacht ingediend. E-mail...
Een klacht ingediend. E-mail gestuurd. Automatische E-mail terug gehad wegens grote drukte enz. Herinnering gestuurd. Desbetreffende bezorger was met vakantie. Uiterlijk donderdag zou ik bericht terug krijgen. Na 14 dagen nog steeds geen antwoord. Opnieuw een mail gestuurd krijg hem nu steeds terug!!!!