B Scheiner

Één van de aller leukste winkels van Amsterdam! Het is natuurlijk heerlijk om door de winkel te struinen en alles te zien wat ze hebben maar ook online bieden ze super goede service en ontvang je je... Één van de aller leukste winkels van Amsterdam! Het is natuurlijk heerlijk om door de winkel te struinen en alles te zien wat ze hebben maar ook online bieden ze super goede service en ontvang je je bestelde producten op hele korte termijn!

Ik vind alles gewoon goed!

SBB

Makkelijk bestellen en een snelle en correcte levering

duidelijke informatie

nvt

Peggy Smith

Supermooie stempel, snel geleverd, helemaal fijn.

Vakwerk

Oevering

Prima. Snelle levering en prachtige kwaliteit.

Geen. Prima ervaring zo

Helmi Schellens

Erg goed gegaan!

We kregen een opmerking v n klant dat de inkt afgaf...hier moeten we iets mee...bestaat er watervaste inkt? We zijn nu even gestopt met t gebruik v d stempel....

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemorgen,
Hartelijk dank voor uw reactie. Advies is de Noris 191 inkt te gebruiken. Welke gebruikt u nu?
Misschien is het handig als u hier even een mail over stuurt naar...
Goedemorgen,
Misschien is het handig als u hier even een mail over stuurt naar info@royalposthumus.nl?
mvg Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

D. Voorhorst

Gemiddeld!

Online opgave, maar heeft ook een valkuil, zie verbeterpunt!

Eisen mbt. het doel van het stempel meenemen in de opgave. Het stempel voldoet nu niet aan de doelstelling! "Het signeren van sieraden!

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemorgen mijnheer,
Goedemorgen mijnheer,
Hartelijk dank voor uw reactie. Wellicht kunt u hier even een mailtje over sturen? Ik snap niet helemaal wat u bedoeld. De bijoux (Franse woord voor sieraad) slagstempel is bijvoorbeeld voor het signeren van sieraden en zou dus toereikend moeten zijn.
Als iets niet helemaal duidelijk is zijn wij altijd te bereiken voor vragen, en bereid om problemen op te lossen.
Met vriendelijke groet, Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus.

marc segers

Zeer tevreden

De vlugge levering

Amber

Ik raad RoyalPosthumus erg aan! De producten zijn van goede kwaliteit en worden erg snel geleverd (ook in het buitenland).

Kwalitatieve producten, vlotte service

Niks op aan te merken

M.M. de Vries

Prima. Verstand van zaken!

duidelijk

stempelkussens aanbevelen bij houten stempels

Ria Liersen

Makkelijke website. Mooi product! Snelle levering.

Klantvriendelijke website.

Niet van toepassing.