Zocht stempelinkt. voldoende info op website om keuze te bepalen.

zou handig zijn om juiste stempelinkt te vinden aan hand van te bestempelen materiaal.

Bestelling werd niet op tijd geleverd vanwege een 'fout' in het systeem. Mijn bestelling was in de wacht blijven staan en werd pas na een telefoontje van mij afgehandeld.
Ik werd heel...
Ik werd heel plezierig te woord gestaan, na een kort intern onderzoek werd ik volgens afspraak teruggebeld en werd de bestelling alsnog in behandeling genomen. Ik voelde mij als klant plezierig en serieus behandeld.

Duidelijke site, goede prijs. Ik heb het product op diverse plaatsen gevonden en uiteindelijk besloten om hier te bestellen.

Kan ik niet geven, want ik weet niet wat er fout ging bij mijn bestelling. Maar misschien kunnen ze dat zelf uitzoeken.

Ton

Snel, duidelijk, envoorl kwaliteit

Goede producten, heldere website

Gen

Fijne dienstverlening.

We hadden zelf een logo aangeleverd, maar waren toch niet geheel tevreden met hoe de proefdruk eruit zag. We hebben daarom gevraagd nog een aanpassing door te voeren en dat was snel aangepast. We... We hadden zelf een logo aangeleverd, maar waren toch niet geheel tevreden met hoe de proefdruk eruit zag. We hebben daarom gevraagd nog een aanpassing door te voeren en dat was snel aangepast. We kregen daarop nog een nieuwe proefdruk. Snel en goed aangepast.

Goeie inormatie

(Bewerkt)

Ik had een bestelling gedaan maar niets ontvangen. Ook had ik daar niets over gehoord. Wel kreeg ik een review formulier toegestuurd. Onmiddellijk nadat ik de review had ingevuld, werd er contact... Ik had een bestelling gedaan maar niets ontvangen. Ook had ik daar niets over gehoord. Wel kreeg ik een review formulier toegestuurd. Onmiddellijk nadat ik de review had ingevuld, werd er contact met me opgenomen. Een paar dagen later had ik de bestelling in de bus.

De bestelling werd op rekening verzonden nadat de bestelling eerst was misgegaan.

Als ik een bestelling doe, dat ik daar dan info over ontvang als er iets misgaat met de betaling.

(Bewerkt)

Heb nog niks te melden want order is nog niet ontvangen
Heb inmiddels de stempel in goede orde ontvangen.

Kon de weg van de bestelling prima volgen. Is keurig op tijd door de post afgeleverd.

Van Enckevort

Heb nog niets ontvangen, dus kan ik alleen mijn ontevredenheid uitspreken!!!

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemorgen,
Op de order die u na uw bestelling van ons hebt ontvangen staat dat de brandstempel vandaag (27-11) verzonden zal worden.
De vraag om te beoordelen komt inderdaad bij sommige...
Goedemorgen,
De vraag om te beoordelen komt inderdaad bij sommige artikelen wat vroeg.
Ik vraag uw begrip hiervoor.
M.v.g. Daphne Zimmerman, RoyalPosthumus

Prima. Snelle afhandeling.

Levering duurde iets langer dan ons was verteld.

Zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon, voor advies!