baldu theunissen

Ik heb een brandstempel [electrisch] gekocht en die is vandaag geleverd. Prima en mooi product en de levertijd is kort

Mooie afwerking stempel

Iets meer informatie op de site zoals de mogelijkheid losse stempels te kopen zonder de houder

Reclame Realisten

Een relatief eenvoudige stempel besteld. Binnen de kortst mogelijke tijd geleverd. Uitstekende ervaring.
duidelijke website, maar helaas op het bestelmoment functioneerde de betaalafhandeling niet. Ben wel door de sales gebeld. Prima geregeld.

Snelheid en kwaliteit prima. Vriendelijk en prijsgunstig

De communicatie vanuit de winkel in Amsterdam is uitermate slecht. bovendien lange levertijd en te duur.

A. Hasselaar

Qua vindbaarheid en overzichtelijkheid erg goed, echter ik heb het product nog niet eens ontvangen voor ik deze feedback e-mail kreeg. Dat is natuurlijk wel raar, want schrijf feedback liever nadat... Qua vindbaarheid en overzichtelijkheid erg goed, echter ik heb het product nog niet eens ontvangen voor ik deze feedback e-mail kreeg. Dat is natuurlijk wel raar, want schrijf feedback liever nadat ik het product heb ontvangen.

Overzichtelijk, duidelijk

Het was mij niet geheel duidelijk hoe de stempel, en het uiteindelijke logo na het stempelen eruit zou zien. Dit is later in een e-mail duidelijk verstuurd, echter ik had hiervoor al een e-mail... Het was mij niet geheel duidelijk hoe de stempel, en het uiteindelijke logo na het stempelen eruit zou zien. Dit is later in een e-mail duidelijk verstuurd, echter ik had hiervoor al een e-mail verzonden met de vraag. Op die vraag of e-mail heb ik overigens geen bericht gekregen. Wellicht dat dit nog iets verbeterd kan worden.

Die ik goed

Het sjabloon dat je kunt gebruiken om een stempel te ontwerpen.

Meer info over de stempel. Of de Trodat 5208 inclusief stempelkussen ik.

Rosan-Frejo

Prima en vriendelijk

Mooie spullen

Iets meer keus uit labeltags

Marieke van Eerd

Fijn meegedacht om het product naar wens te maken

Goed meedenken van medewerkers

Snelheid van communicatie. Soms wat traag of omslachtig

Uitstekend. Er kon geregeld worden dat ik de stempel de volgende dag al kon ophalen bij de fabriek in Amsterdam. Het was geen probleem toen ik hem toch geleverd wilde hebben. Goede communicatie en... Uitstekend. Er kon geregeld worden dat ik de stempel de volgende dag al kon ophalen bij de fabriek in Amsterdam. Het was geen probleem toen ik hem toch geleverd wilde hebben. Goede communicatie en hulp.

Snelle levering, uitzondering maken voor klanten, gratis stempel erbij.

Meer informatie op de website over snelle levering. Ik wist dit alleen omdat ik belde.

Jos van Zijl

Prima maatwerk

Sterk punt vond ik dat de bestelling gezamenlijk tot stand kwam

fam stoer

Snelle en correcte afwikkeling