art-studio van der Steilen

Altijd goed en snel

Le Bagage Lederwaren

Goed, ook uit het verleden.

Het kiezen van verschillende fonts is niet makkelijk of onmogelijk.

InnBizzNizz

Netjes en keurig naar wens is onze order verwerkt.

Alles verliep geheel naar wens. Zeker een aanrader via mond-tot-mond reclame binnen ons netwerk!

We kregen een mooie stempel erbij echter geen inktkussentje.....das wel jammer :-)

Reactie RoyalPosthumus:

Leuke reactie! Daar gaan we wat mee doen :)

Prima, uitleg gemakkelijk te bestellen, snelle levering

uitleg bij contact

Pieter Zegers

Snelle levering en klantvriendelijk

De website over het algemeen overzichtelijk.

ik heb bij jullie een lakstempel gekocht en daar ben ik zeer blij mee.

PRODUCTENOVERZICHT
ik heb bij jullie een lakstempel gekocht en daar ben ik zeer blij mee.

PRODUCTENOVERZICHT
Ik vond de algemene productenoverzicht van de lakstempels overzichtelijk, alleen ik zou de 'nu kopen' knop eigenlijk een andere naam geven zoals: 'product info', want ik zou eerst het product willen bekijken en verder info lezen voordat ik het product echt wil kopen. En eventueel naast de knop 'product info' een andere knop met 'nu samenstellen', zodat de klant weet dat er meer opties mogelijk zijn en meteen het product kan samenstellen. Ik denk dat dit de klant meer aanzet om actie te ondernemen. Dan het 'nu kopen' knop. Want het komt bij over als, er zijn geen andere opties mogelijk.

PRODUCT PAGINA
Ik vond de weergegeven tekst over het product zeer klein en valt niet op en ik vind de locatie van de prijs zeer vreemd. Wij lezen eigenlijk van linksboven naar rechtsonder en in eens staat het dan rechtsboven, huh? Dat maakt voor mij het lezen erg verwarrend. Wat ik zou adviseren is om iconen te gebruiken en iets grotere tekst bij de productinfo en daaronder of daarnaast de prijs bedragen neer te zetten.

BESTAND UPLOADEN.
Bij de optie om een bestand te uploaden was voor mij onduidelijk om welke bestandsvoormaat het moest zijn en tot welke grote ik mag uploaden. Jullie hadden me gemaild of ik het als .pdf kon opsturen en gelukkig kon ik dat. Als jullie dat gewoon kunnen aangeven bij die optie en dan weet de bezoeker wat hij kan doen.

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemiddag Pieter,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide commentaar, daar hebben we wat aan!
RoyalPosthumus
Daphne Zimmerman

Al voor ik de bestelling had ontvangen ontving ik dit feedbackformulier. Ik heb geïnformeerd naar de stand van zaken rond de bestelling. Er werd mij beloofd dat men navraag zou doen wat de reden was... Al voor ik de bestelling had ontvangen ontving ik dit feedbackformulier. Ik heb geïnformeerd naar de stand van zaken rond de bestelling. Er werd mij beloofd dat men navraag zou doen wat de reden was dat de bestelling nog niet was verzonden.
Daarna volgde meteen en bericht en vervolgens een snelle levering.

Snelle reacties op vragen

N. Stricker

Vriende lijk en vakkundig

De website van het belgische en nederlandse zijn zoms moeilijk uit elkaar te halen
Wordt snel verwezen naar de belgishe vestiging.

Top

Gratis monogram bij bestelling gekregen

mijn afbeelding is goed verwerkt tot een stempel

ik kon geen proefdruk zien van mijn afbeelding

Prima snelle levering