Toko Taste Me

We zijn heel tevreden met de process tijdens bestellen en ook de product

Contant voor Goud

Het was goed en het is het zoveel jaar na dato nog steeds. Ik ben klant sinds 1980.

Van het oude stoffige RP naar deze webwinkel. Fantastisch!

U vraagt naar klantvriendelijkheid. Dat vind ik een rare vraag die een vertekend onderzoeksbeeld kan geven. Ik heb uiteraard niemand gesproken als ik bestel via het web. Maar daarvoor is geen keuze... U vraagt naar klantvriendelijkheid. Dat vind ik een rare vraag die een vertekend onderzoeksbeeld kan geven. Ik heb uiteraard niemand gesproken als ik bestel via het web. Maar daarvoor is geen keuze mogelijkheid.

Medisol BV

Goede service en snelle levering!

Goede service, door een foutje was het pakket retour gestuurd door de post, de reactie van de klantenservice was bijzonder adequaat en bovendien werd een aardigheidje toegevoegd aan het pakket als... Goede service, door een foutje was het pakket retour gestuurd door de post, de reactie van de klantenservice was bijzonder adequaat en bovendien werd een aardigheidje toegevoegd aan het pakket als compensatie voor de vertraging.

attentie doordat levering later was, hoewel de fout niet bij het bedrijf lag.

Aankoop brandstempelstandaard

meedenkend, probleemoplossend en snel (dank je wel Willem)

apart vlak plaatje aanbieden bij brandstempelstandaard

Maaike Gerritsen

Snelle levering van een mooi product!

Ik heb een stempel en tempelkussen met losse inkt besteld. Door een foutje op de website de verkeerde inkt geleverd gekregen, maar dit is snel weer opgelost.

Groot assortiment

Neen

Prima aankoopervaring. Nette, snelle en correcte levering.

Snelle levering, concurrerende prijzen, goede webshop, heldere communicatie.

Zitten een paar bugs in de webshop: onder meer in het onderdeel waar je met gebruik van een online editor een stempel kunt vormgeven, daar werkt de "preview"-functie van het resultaat niet goed;... Zitten een paar bugs in de webshop: onder meer in het onderdeel waar je met gebruik van een online editor een stempel kunt vormgeven, daar werkt de "preview"-functie van het resultaat niet goed; waardoor je niet zeker weet of het door jou ontworpen product ook als zodanig zal worden vervaardigd en toegezonden. Dat is een kleine misser, maar wel een cruciale. Verbeterpuntje.

Een stempel besteld, super.

Snel een degelijk product

Goede service en producten. Niets op aan te merken.

Snelle en goede levering

Geen.