FVB

Bijzonder tevreden

Uiterst snelle levering, correctheid inzake omschrijving en de eigenlijke ontvangen producten.
Goed verzorgde verpakking rekening houdend met de broosheid van sommige producten. Alvast heb ik een goede kennismaking met de firma gehad tijdens mijn eerste bestelling en kan ik me hierover slechts lovend uitdrukken. Alvast een aanrader en een refertepunt als ik in deze niche nog goederen zou wensen te bestellen.

Een mindere score voor de verloop order omdat ik niet werd verwittigd van de levering, ik was gelukkig wel thuis toen de koerier s' avonds nog langskwam.

Harm van der Meer

Heel goede ervaring; dinsdags bestelling gedaan en betaald, zaterdags alles al compleet in huis

was een foutje door mijn toedoen bij de bestelling geconstateerd, werd ik gelijk gebeld en is alles opgelost,

zou niets weten, alles is oke

Barbara Lenz

Vanaf het eerste contact via de chat tot het bezorgen van twee grootboekstempels ben ik uitstekend geholpen. Ben niet zo een ontwerptalent maar ik kon een gescande voorbeeldstempel aanleveren waarna... Vanaf het eerste contact via de chat tot het bezorgen van twee grootboekstempels ben ik uitstekend geholpen. Ben niet zo een ontwerptalent maar ik kon een gescande voorbeeldstempel aanleveren waarna ik nog geen dag later (wel met een weekend ertussen) al een voorbeeld via de mail ontving. Na een bevestiging had ik de twee gevraagde stempels al twee dagen later via de post thuis.
Hulde voor de goede begeleiding en verwerking van mijn opdracht!

Snelle behandeling van opdracht, uitstekende communicatie, goed vakmanschap bij het maken van de gevraagde stempels,
Zelfs een kluns als ik kan zo makkelijk zonder moeite een stempel...
Zelfs een kluns als ik kan zo makkelijk zonder moeite een stempel bestellen.
Uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding.

Kan er echt geen verzinnen

Koot Brillen

Prima verkoop afhandeling

ga zo door

CFP Schmacks

Slecht, geen levering ontvangen / wel betaald.

Ik heb vrijdag 30 oktober jl. 2 rode lakstaven besteld ( zijn ook via i.net bankieren betaald nl. € 19,80 ) maar heb totaal niets geleverd gekregen !
Het enige wat wij van jullie vernomen...
Het enige wat wij van jullie vernomen hebben, is "Dank u wel voor het aanmelden van de nieuwsbrief"! ??????
Niet eens een bestellingsbevestiging, nou, ik heb die wel, van mijn bank !!!!
Ik hoef geen nieuwsbrief, ik wil mijn betaalde bestelling.
En dan ook nog een beoordeling vragen, daar doe ik dan graag aan mee.

Graag jullie reactie.
met vriendelijke groet,
CFP Schmacks.

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemorgen, spijtig om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen. Als u geen orderbevestiging heeft ontvangen dan kunt u er eigenlijk al vanuit gaan dat er iets mis is gegaan. Ik ga het zo snel... Goedemorgen, spijtig om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen. Als u geen orderbevestiging heeft ontvangen dan kunt u er eigenlijk al vanuit gaan dat er iets mis is gegaan. Ik ga het zo snel mogelijk voor u oplossen.Met vriendelijke groet, RoyalPosthumus.

Snel, informatief, duidelijke website

Snelheid

Het bestellen ging erg makkelijk en ik dacht ook dat er een nieuwe website was.
Nu ik terug ga, kan ik het winkelgedeelte niet vinden. Er komt een foutenmelding.

Goede prijzen en snelle levering.

de webwinkel lijkt niet online op dit moment.

Reactie RoyalPosthumus:

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw recensie, u kunt onze webshop vinden op www.royalposthumus.nl. We zijn afgelopen weekend overgegaan op een andere naam. Onze excuses voor het ongemak.

Goede ervaring: snelle en zorgvuldige levering. Alle artikelen waren netjes verpakt.

Rene A

Redelijk maar kan beter.

Prijs is goed te noemen maar behalve een bestelbevestiging en de dag erna al een vraag om een review te schrijven is het stil.
Na een paar dagen maar bellen en toen werd de T&T alsnog gegeven...
Na een paar dagen maar bellen en toen werd de T&T alsnog gegeven en bleek door een de zending vertraagd te zijn (waarschijnlijk door een staking bij de post).

Meer info over verloop bestelling en reviewvraag niet een dag na bestelling maar minimaal een week later versturen.