Loes

Werkelijk prachtige kleden en supersnel geleverd.

Ook voor de smallere beurs zijn er betaalbare kleden.

Sjoerd

Goed, aankoop replica kleed met schade

Persoonlijk en snel contact

Cindy Van Endert

Zeer snelle levering van aankoop tapijt. Wel oppassen...ik had een bepaalde leveringsdag aangegeven maar daar wordt geen rekening mee gehouden. Ik had besteld en paar dagen later reeds totaal... Zeer snelle levering van aankoop tapijt. Wel oppassen...ik had een bepaalde leveringsdag aangegeven maar daar wordt geen rekening mee gehouden. Ik had besteld en paar dagen later reeds totaal onverwacht geleverd.Dus wel moeilijk als je werkt en ze komen bv.aan gesloten deur. Maar al bij al supergelukkig met het prachtige tapijt.

Een vloerkleed gekocht. Levering is snel. Vloerkleed bevalt prijma.

Ingrid

Voor de tweede keer besteld and what you see is what you get.

Mooie foto’s van de vloerkleden want je koopt toch iets wat je niet in het echt gezien hebt.
Wij zijn tevreden klanten.😀

Heel erg tevreden over service. Tapijt had weeffout. Gebeld en vervolgens foto’s gemaild. Diezelfde dag nog bericht dat nieuw tapijt werd opgestuurd.

Klantvriendelijk
Snelle reactie

Esther

Heel goed. Product voldoet aan alle verwachtingen. Is een prachtig kleed.

Maken waar wat ze verkopen. Duidelijke site met goede info. Snelle levering. Echt top.

Mijn ervaring met het bedrijf is goed. Een zeer snelle levering en een prachtig vloerkleed gekocht

Ja, op de website en Facebook staan de vloerkleed goed afgebeeld. Van verschillende kanten zijn foto's genomen in vaak verschillende settings. Dit geeft een goed beeld van het vloerkleed dat je... Ja, op de website en Facebook staan de vloerkleed goed afgebeeld. Van verschillende kanten zijn foto's genomen in vaak verschillende settings. Dit geeft een goed beeld van het vloerkleed dat je besteld. Mijn vloerkleed was net zo mooi of zelfs mooier dan op de foto's

Prima, geen op if aanmerkingen

Duidelijke website, snelle levering

Mimi

Top, niks op aan te merken. Mooie duidelijke site en snelle bezorging.

Fijn dat dr bezorging snel gaat. En veel gevarieerde kleden voor ieders budget