bep Dikmans

Toppers

Bij bestelling altijd meteen antwoord. geweldige service, en snel bij je thuis in je huiskamer.
Echt een super bedrijf.

Prachtig mooi product

Op een donderdag besteld en zaterdag geleverd.

Wilma Voet

Mooi design,kussen alleen te slap,contact gehad en als het goed is word het opgelost

Reageren direct op contact

Eline Bolster

Berber kleed

Snelle reactie per mail. Goede communicatie over ruilen berberkleed. Eventueel op website daadwerkelijke kleur strepen toevoegen (verschil bruin, zwart)?

Hamamdoek

Bestelling geplaatst, binnen 2 dagen in huis. Super kwaliteit van het product!

Rondoo, Nicole Fleskens

Top!

Hele snelle service en een geweldig product! Voldoet helemaal aan de verwachtingen.

Mirjam

Zeer tevreden. Heel mooi vloerkleed

Levering heel snel en goed ingepakt. Het eerste kleed was prachtig maar ik had de kleur niet goed ingeschat. Retourneren ging makkelijk en vragen per mail werden heel snel beantwoord. 2 dagen later... Levering heel snel en goed ingepakt. Het eerste kleed was prachtig maar ik had de kleur niet goed ingeschat. Retourneren ging makkelijk en vragen per mail werden heel snel beantwoord. 2 dagen later mijn nieuwe kleed binnen. Prachtig mooi kleed. Heel blij mee!

Jeanien

Snelle levering van een goed product

Hamamdoeken van prima kwaliteit voor een klein prijsje

Monica Mulder

Gek op mijn rozen kleed!

Zondagavond besteld en dinsdagmiddag ontvangen. Zeer tevreden, frisse kleuren en netjes afgewerkt. Natuurlijk heb ik ook bij anderen gekeken, maar bij Rozenkelim vind ik wat ik zoek. Service,... Zondagavond besteld en dinsdagmiddag ontvangen. Zeer tevreden, frisse kleuren en netjes afgewerkt. Natuurlijk heb ik ook bij anderen gekeken, maar bij Rozenkelim vind ik wat ik zoek. Service, kwaliteit en diversiteit en vooral redelijk geprijsd!

Kleed

Snel correct