Rianne

Super vloerkleed, mooi prijsje!

Goed verpakt en snel geleverd.

Marloes

Snelle levering.
Vloerkleed is kleurecht en van goede kwaliteit.

Nathalie Franse

Kleden gekocht

Snelle levering. Duidelijke foto op website. Schitterende unieke producten.

Janine Obbink

Heb mijn rozen kelim nog niet ontvangen klopt dit wel??

?

Marieke Veldema

Rozenkelim weet wat klantvriendelijkheid betreft en dat het kopen van een mooi, duurzaam en liefdevol product niet stopt bij kiezen, geld overmaken, pakket ontvangen. Ze zijn goed bereikbaar en... Rozenkelim weet wat klantvriendelijkheid betreft en dat het kopen van een mooi, duurzaam en liefdevol product niet stopt bij kiezen, geld overmaken, pakket ontvangen. Ze zijn goed bereikbaar en reageren direct op een vraag. Daarbij maken je bezorging helemaal af met een bijpassende kaart, boekje met verzorgingstips en een paspoort van je mooie kleed. Tip: het pakket zou compleet zijn met de naam van de maker en de mogelijkheid om een bedankje te sturen😊.

Prachtige, eerlijke producten, transparante verkoop en goed bereikbaar.

Geertje Tuin

Mooie kleden, grote diversiteit, goede kwaliteit. We hebben nu 6 jaar een rozenkelim die heel mooi blijft.

Goede website, goede service, goede kwaliteit - prijs verhouding.

Dorian Korts

Snel, betrouwbaar, goed product

Mooie spullen! Heldere website, snelle levering

Jacqueline Laus

De enige in Nederland die authentieke rozenkelims verkoopt. Wij hebben onze 2e rozenkelim gekocht.

Snelle en adequate levering.

Brechtje Molenaar

Mooie producten, vlotte levering

Vlot

Chantal Eijkens

Ik heb het produkt nog niet ontvangen maar ik wist dat deze half jan pas geleverd kon worden. Wel vreemd dat je al wel een track and trace nummer krijg, dat is een beetje verwarrend. In het verleden... Ik heb het produkt nog niet ontvangen maar ik wist dat deze half jan pas geleverd kon worden. Wel vreemd dat je al wel een track and trace nummer krijg, dat is een beetje verwarrend. In het verleden al een vloerkleed gekocht dus heb verder wel goede ervaringen met rozenkelim.

Prijs en kwaliteit