Lydia Pels

Erg goed

Goede kwaliteit

José Kessels

Jaren terug prachtige mat gekocht. Dit jaar een replica wat erg tegen viel. Afhandeling ging super en daardoor durfde ik daarna ook diversen kussens op de gok te kopen. Ze waren prachtig.

Snelle levering en bij retour zenden geen problemen ondervonden. Snel terug betaald. Top!

Loes

Snelle service, mooie kwaliteit (exact zoals omschreven en op de foto's) en super compact verzonden

Amerens Braam

Ik heb idd een bestelling geplaatst en betaald. Echter geen bevestigingsmail ontvangen. Na 1 week heb ik contact gezocht met jullie en via app contact kwam ik er achter dat mij order wel terug is te... Ik heb idd een bestelling geplaatst en betaald. Echter geen bevestigingsmail ontvangen. Na 1 week heb ik contact gezocht met jullie en via app contact kwam ik er achter dat mij order wel terug is te vinden maar het artikel niet voorradig was/is. Volgens u collega zo het afgelopen dinsdag op worden gestuurd. Echter nog geen mail en/of artikel ontvangen. Bij aankoop werd niet gemeld dat het artikel niet voorradig was. Dus voor nu ben ik niet zo tevreden

Mooie artikelen in de shop

Reactie Rozenkelim.nl:

Sorry dat we niet direct kunnen leveren. Door de corona situatie in Turkije is er inderdaad een vertraging ontstaan. We hopen morgen alles te kunnen versturen.
Onze excuses voor de vertraging.

Femke Hamburger

Bestelling is nog steeds niet geleverd. Kreeg op mail mijnerzijds te horen dat ze t nog niet binnen hebben

Tot nu toe geen

Loes Leerkes

Bestelling is snel verstuurd via PostNL, maar het heeft even (ruim 1 week) geduurd dat PostNL het kwam bezorgen

Super mooie matten... iets anders dan normaal..

Melissa Zandvliet

Mooie website

E.S.

Vintage kleed gekocht. Zag er mooi uit, helaas niet de verwachte kleur.

Snelle bezorging en bij retour snelle terugbetaling

Jacqueline Kiffen

Prima contact

Bood duurder kleed aan om levertijd te verkorten.

Narda Jongenelen

Vriendelijk

Erg aardig en ze bezorgen het kleed op op de datum die ons uitkomt
Ik heb dit bedrijf al aanbevolen bij anderen