Hester boertje

Wij hebben een ontzettend prettige medewerker bij ons gehad die verstand van zaken heeft. Hij probeerde het snel maar nauwkeurig te doen en wij zijn tevreden.

Wilbert Hondeveld

Prima service deskundige medewerker , hij onderzoekt het probleem op een professionele manier

L meelker

Vriendelijk en doortastend ondanks weinig aanknopingspunten .deverstopping is verholpen.

IK VOND HET EEN PRETTIGE VRIENDELIJKE REPARATEUR. HIJ HAD IN KORTE TIJD DE VERSTOPPINGEN GEVONDEN

Snelle reactie en actie na telefonisch verzoek. Probleem correct opgelost. Vriendelijke en enthousiaste medewerker.

Snelle service. Geen verbeter punten.

Wessel

Afspraak maken goed.
Afspraak nakomen. Goed
Begroeting monteur. Zeer netjes.
Werkwijze monteur.. schoon en vakkundig.
Afwikkeling correct.
Monteur Egbert vriendelijk en...
Afspraak maken goed.
Afspraak nakomen. Goed
Begroeting monteur. Zeer netjes.
Werkwijze monteur.. schoon en vakkundig.
Afwikkeling correct.
Monteur Egbert vriendelijk en gemotiveerd.

A. Sellies

De snelle en correcte service. Keurig personeel!

De snelle en correcte service. Keurig personeel!

Wat wij wel vervelend vinden is dat er ons inziens een te onervaren medewerker alleen op pad wordt gestuurd. Hierdoor hebben wij het gevoel dat er onnodig lang getracht is het probleem op te lossen. Er is later een tweede ploeg gekomen om ondersteuning te bieden. Wat en waar het probleem gezeten geeft is ons helaas niet bekend.
De rekening is ons inziens dan ook niet helemaal gepast.

Bijkerk

Geen. Helemaal top