Super service er zijn 2 erg vriendelijke loodgieters geweest
heer Steurs
Probleem met een half uur opgelost. Vriendelijke vakkundige monteur.
Wilbert
Snel, duidelijk, betrouwbaar
heer/mevrou
Prima, vriendelijke jongen.
Fuchs
Uitstekende service. Ook op zondag.
heer/mevrouw Zeijderveld
Super aardige mensen en goede service en snel
heer M.J. Schreurs
Uitstekend. Nette medewerker. Luistert eerst goed. Gaat direct aan de slag. Werkt doordacht. Zorgt dat werkplek veilig is. Water opgevangen wordt. Geen omwegen en extra werk creëren. Prima....Uitstekend. Nette medewerker. Luistert eerst goed. Gaat direct aan de slag. Werkt doordacht. Zorgt dat werkplek veilig is. Water opgevangen wordt. Geen omwegen en extra werk creëren. Prima. Betrouwbaar overgekomen. Binnen half uur klaar. Dus hou deze kwaliteit vast.
heer/mevrouw
Snelle goede vriendelijke en nette service
heer/mevrouwwiegmans
De man die bij ons bezig is geweest was prima het probleem zit hem in het vervolg uw dochteronderneming moet de klus afmaken want de verstopping is niet opgelost. Riool leiding kapot door wortels....De man die bij ons bezig is geweest was prima het probleem zit hem in het vervolg uw dochteronderneming moet de klus afmaken want de verstopping is niet opgelost. Riool leiding kapot door wortels. Nu horen we niets meer over het vervolg dat is wel jammer!
Duim
Prima servies correcte behandeling zowel aan de telefoon als op de werkvloer. houden zich aan de afspraken. geven advies als er weer een verstopping optreed