Daniels

We zijn snel door de centale zaterdagavond geholpen op 27-7-2019.
We zijn snel door de centale zaterdagavond geholpen op 27-7-2019.
De monteur zou voor 23 uur komen , maar dat is helaas niet gelukt, de monteur heeft zelf gebeld en gevraagd wat het probleem was en uitgelegd wat we het beste konden doen.
Hij zou de centrale bellen anders zou het wel eens 4 uur s'nachts kunnen worden voor hij hier was.
Centrale heeft ons weer gebeld en nieuwe afspraak voor zondag middag.
Ongeveer half 4 s'middags kwam de monteur en half uurtje later probleem heel netjes opgelost door deze vriendelijke monteur.

Prettige medewerker dit ook nog wat tips gaf om mijn probleem op telossen

Wim van der Heijden

Als goede ervaring:de jongeman die ons probleem op donderdagmorgen snel en vakkundig oploste. Zeer slecht vonden wij het traject daarvoor: Dinsdag morgen vroeg gebeld; geen duidelijke planning;... Als goede ervaring:de jongeman die ons probleem op donderdagmorgen snel en vakkundig oploste. Zeer slecht vonden wij het traject daarvoor: Dinsdag morgen vroeg gebeld; geen duidelijke planning; einde van de morgen komt eerste monteur die vanwege zijn hoge bus niet in de parkeergarage kan waar de afvoerbuizen lopen; kan verder niets voor ons doen zegt hij
Monteur belt met planning waar beloofd wordt zo snel mogelijk een andere lagere bus te sturen; weer geen planning wanneer. Woensdagmorgen weer gebeld en weer alleen toezegging : zo spoedig mogelijk. Huisbaas Woonmeij gebeld,die neemt kontakt op met RRS en uiteindelijk krijgen wij een duidelijke afspraak : DONDERDAGmorgen tussn 8.00 en 8.30 . Dit zijn dus 2 hele dagen die wij noodgedwongen thuis moesten blijven . Uiteindelijk heeft de jongeman op donderdagmorgen de ontstopping gewoon gedaan door de toiletaansluitng in de hal , wat volgens hem op dinsdag al had moeten en kunnen gebeuren. Advies : beter en plannen met een tijd erbij en de klant op de hoogte houden van eventuele wijzigingen .

Kwamen snel was snel opgelost

De mederwerker is aardig, Hij heeft me geholpen met het opruimen van het riool. hartelijk bedankt.

De waterleiding lekte echter uit, hij zei dat hij de andere afdeling al had verteld dat het lek dringend was, ik hoop dat ze het zo snel mogelijk zullen oplossen, de afdeling zal zo snel mogelijk contact met me opnemen Ik ben al enkele dagen op contact gewacht, ik ben erg teleurgesteld.

Het was snel verholpen, vriendelijke monteur,
en ook na melden, snel geholpen.
Zou niets weten ter verbetering.

Snelle service, vakkundige monteurs!

Snelle vriendelijke en correcte service.

Leony Doornbos

Prima ervaring. Medewerker was er snel. Gaf duidelijk aan wat het probleem was en hoe het op te lossen. Tussen de werkzaamheden door hield hij ons netjes op de hoogte. Liet alles netjes achter.

Tim

Heel snel service en snel op gelost