KLEIN MINPUNTJE: klein onderdeel van apparatuur werkte niet naar behoren, maar werd door monteur perfect opgelost.
Erg goed
Edwin
Eenvoudig om contact op te nemen en afspraak te maken via de site. Komen en handelen snel. Bieden een goede oplossing en geven prima tips. Net persoon die probleem thuis opgelost hebben...Eenvoudig om contact op te nemen en afspraak te maken via de site. Komen en handelen snel. Bieden een goede oplossing en geven prima tips. Net persoon die probleem thuis opgelost hebben en laten het goed achter.
Goed, echter lange aanrijtijd. Super vriendelijke monteur. Duidelijk over kosten.
Snel en efficiënt. Sochtends contact, smiddags verholpen. Goede prijs
Vriendelijk, beetje gek , maar goed geholpen
Kan ik nog niet zeggen. Jullie komen deze week nog terug om het probleem te verhelpen.
Twahier abdoel
Positief
Jos van Bastelaar
Supersnel aanwezig, werd netjes van te voren gebeld dat monteur onderweg was Probleem binnen 15 minuten verholpen! chappeau!
Eric van Velzen
Zie tevens mijn e-mailbericht d.d. 12.02.2019 aan uw mevrouw Van Kempen met daarin de complimenten aan uw medewerkers Myron en Peter waarbij ik er wel aan hecht om u hierbij aan te geven dat Myron...Zie tevens mijn e-mailbericht d.d. 12.02.2019 aan uw mevrouw Van Kempen met daarin de complimenten aan uw medewerkers Myron en Peter waarbij ik er wel aan hecht om u hierbij aan te geven dat Myron ter plekke weinig (telefonische) feedback en/of ondersteuning ontving van/via uw binnendienst en derhalve zelf ondersteuning vroeg en gelukkig ook kreeg van diens collega Peter.