Jannetje Nettenbreijers-Walstra

Het is een vriendelijke man, niet vies is van zijn werk, goed zijn werk gedaan en de tuin weer netjes achter gelaten..
een goede vriendelijke werknemer.
Vriendelijk groetend, Jannetje...
een goede vriendelijke werknemer.
Vriendelijk groetend, Jannetje Nettenbreijers-Walstra

f van biesen

Goed bereikbaar en snelle service
Goed bereikbaar en snelle service
verder vindt ik het jammer dat ze de leidingen schoonspuiten tot het riool weer werkt maar dat op de werk bon staat geen garantie ivm vet, zodat bij de volgende berstopping de schuld altijd bij mijn ligt.
vraag mijn eigen af is de leiding dan niet helemaal schoon gespoten???
verder heel snel ter plaatsen echt super ,eerlijke prijs vooraf

Snel en vakkundig geholpen

Snelle reactive na melding verstopping. De verstopping werd vakkundig en snel verholpen door uw beleefde en vriendelijke medewerker.

Richardson

Snelle afhandeling nb op zondag. goed advies om verstoppingsprobleem in de toekomst te voorkomen. geen verbeter punt.

Zeer correct bedrijf

Snelle service en probleem binnen half uur opgelost

Hanneke

Binnen 2 uur na ons telefoontje stond er al medewerker op de stoep. Hij deed zijn werk netjes en vakkundig.

Vlot Correct kundig

Brands

Telefonisch geweldig te woord gestaan afspraak gemaakt....maar door het probleem na opnieuw contact werd er een oplossing gevonden. Dezelfde dag geholpen.
Ook prima door de monteur het...
Ook prima door de monteur het probleem opgelost