We zijn erg goed geholpen. Er werd met ons meegedacht om het probleem zo snel mogelijk voor ons op te lossen, zonder dat we hoefden te breken in de badkamer.

Damen

Aardige man en heeft het prombeel snel verholpen

Vriendelijke medewerker. En probleem prima opgelost.

Kim

Goede service. Monteur(Iso) zou eigenlijk smiddags komen maar ik kreeg smorgens een belletje of het ook eerder kon aangezien hij klaar was bij het vorige adresje. Geen probleem en zeker niet met die... Goede service. Monteur(Iso) zou eigenlijk smiddags komen maar ik kreeg smorgens een belletje of het ook eerder kon aangezien hij klaar was bij het vorige adresje. Geen probleem en zeker niet met die hitte. Het was even puzzelen waar het probleem zat en waar de leiding precies liep. Uiteindelijk verstopping toch gevonden en probleem opgelost. Prima werk geleverd!

Tom Westerlaken

Netjes op tijd ,goed werk.
Makkelijk afspraak maken...
Tja heel goed....

De Fuik

Goede snelle service. Vriendelijke meneer. Netjes gewerkt. Probleem snel verholpen. Goede tips achteraf.

+ Snel geholpen. Duidelijke communicatie. Geen gedoe. Eerlijke en goede service. Geen gedoe met facturen achteraf.
- ...

Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en een afspraak was snel gemaakt (gelukkig was het mogelijk om dezelfde dag). De monteur ging meteen aan het werk en heeft het probleem... Ik werd vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en een afspraak was snel gemaakt (gelukkig was het mogelijk om dezelfde dag). De monteur ging meteen aan het werk en heeft het probleem verholpen.
De prijs afspraken waren duidelijk aan de telefoon en er waren ook geen verassingen achteraf!

De mensen kwamen ruim voor tijd op de afgesproken tijd. De onderhoudsmonteur Michael was een gezellige en kundige man en had de klus al binnen 25 minuten volledig geklaard en getest. Prefect zou ik... De mensen kwamen ruim voor tijd op de afgesproken tijd. De onderhoudsmonteur Michael was een gezellige en kundige man en had de klus al binnen 25 minuten volledig geklaard en getest. Prefect zou ik zeggen

Prettige werknemers, zowel aan de telefoon als degene die aan huis kwam.
Snelheid een dikke plus.
Oorzaak van het probleem snel gevonden.