Vriendelijke vrouw die de telefoon beantwoorde en aangaf wat de kosten waren!!! Direct mail met de afspraak en monteur aardig en liet me mee beslissen!!!
Snelle service. Vriendelijke werknemers. Goed werk.
Marc Kragt
De monteur heeft het probleem goed onderzocht en verholpen.
Probleem opgelost geen verbeter punten niets op aan te merken
E.P. Beugelsdijk
De monteur die we vandaag hadden is er één waar RRS trots op mag zijn. Hij heeft niet alleen de oorzaak gevonden (iets wat anderen niet konden vinden) maar de manier waarop was uitzonderlijk. Zeer...De monteur die we vandaag hadden is er één waar RRS trots op mag zijn. Hij heeft niet alleen de oorzaak gevonden (iets wat anderen niet konden vinden) maar de manier waarop was uitzonderlijk. Zeer professioneel. Waren alle monteurs maar zo.
Eigenlijk alles was in orde Goede service aan de telefoon zowel als tijdens de uitvoering. Alles binnen een half uur geregeld en ontstopt
N. Christiaans
Ter zake kundige man. Netjes en beleefd.
Roy Verkouteren
Algeheel genomen prima.
C. Esseboom
Probleem onderzocht maar niet kunnen oplossen, RRS heeft de oorzaak van het probleem doorgegeven aan RRR ter reparatie.
Nu wacht ik tot RRR kontakt met mij opneemt.
De medewerker was zeer prettig in de omgang. Legde alles duidelijk uit en heeft het toilet zo netjes mogelijk achtergelaten.