Het telefoongesprek, de afspraak, keurig op tijd, aardige en goede reparateur en probleem opgelost. Prima service!
Uitstekende en snelle service. Ook erg fijn dat er snel iemand kon komen om het probleem op te lossen.
Ineke Polling
Jammer genoeg was er iets mis gegaan en hebben we vanaf 8 uur tot 12.30 uur zitten wachten. Na een telefoontje bleek dat er een fout in het systeem zat en hadden we vandaag dus niemand gezien als ik...Jammer genoeg was er iets mis gegaan en hebben we vanaf 8 uur tot 12.30 uur zitten wachten. Na een telefoontje bleek dat er een fout in het systeem zat en hadden we vandaag dus niemand gezien als ik niet gebeld had. Gelukkig kwam er vanmiddag iemand om de verstopping op te lossen en dat is prima gegaan.
Tips ter voorkoming gegeven, goede communicatie, probleem adequaat verholpen. Verbeterpunt: iets exactere tijdaanduiding aanwezigheid
Vriendelijk, verstopping snel verholpen. Tijdsaanduiding was erg slecht. Jullie zouden komen tussen 10.30-14.30 uur en kwamen om 15.30 uur. Daardoor heb ik de hele dag thuis gezeten.
Gianni
Prima, duidelijk
Profisoneel hardig netjes en snel
Anton
De telefoniste begreep waar ik het over had toen ik uitleg gaf over het probleem. De specialist gaf uitleg tijdens werkzaamheden over wat hij ging doen. Klein minpuntje. Eerst veel tijd gebruikt...De telefoniste begreep waar ik het over had toen ik uitleg gaf over het probleem. De specialist gaf uitleg tijdens werkzaamheden over wat hij ging doen. Klein minpuntje. Eerst veel tijd gebruikt met een dunne veer, daarna met een dikkere. Waarom niet gelijk met die dikkere veer.