Peter Rooks

Ben prima te woord gestaan door de medewerkers aan de telefoon , monteur die ons probleem oploste was ook super vriendelijk en behulpzaam , uitleg was prima , verbeter puntje is dat er bij het... Ben prima te woord gestaan door de medewerkers aan de telefoon , monteur die ons probleem oploste was ook super vriendelijk en behulpzaam , uitleg was prima , verbeter puntje is dat er bij het aanmelden niet werd verteld dat er een garantie op de gedane werkzaamheden zit , dit werd verteld door de monteur

Jacobiene

Er kwam een doortastende, professionele en goed communicerende expert. Hij werd niet zenuwachtig toen bleek dat er inmiddels water stond in de gang en handelde meteen adequaat. Probleem was snel... Er kwam een doortastende, professionele en goed communicerende expert. Hij werd niet zenuwachtig toen bleek dat er inmiddels water stond in de gang en handelde meteen adequaat. Probleem was snel opgelost.

Eethuisje de Waarderpolder

De medewerker kwam mooi op tijd en voor zover bekend is het probleem verholpen
was niet makkelijk

Medewerker is beleefd en behulpzaam, kon echter niet heel makkelijk (door ontbreken van pvc bochten en sifon ) het probleem oplossen, en heeft een noodoplossing gedaan met vetband.
Om meer...
Om meer toegang te krijgen tot het euvel had een reciprozaag wel handig geweest.
De volgende dag lekte het weer, en hebben we zelf een bypass aangelegd het fonteintje in. Zo konden we het weekend door.
De loodgieter is geboekt. Uw medewerker is een kundige en inventieve kracht.

Vrolijke loodgieter, direct aan de slag gegaan en de verstopping was zo klaar.

Vrolijke loodgieter, direct aan de slag gegaan en de verstopping was zo klaar.

Het mobiele betaalsysteem lijkt niet echt stabiel. Duurde vrij lang voordat de twee apparaten verbinding met elkaar hadden.

Josefina

Top! Snelle service, binnen 2 uur na mijn belletje op de stoep. Kundige reiniger.

Aardig en bekwaam

Totale service vanaf het telefonisch contact super verlopen

Angelo

Top bedrijf goed service schappelijk prijs en vak werk geleverd.

Chuw Dan Hu

Om 10;00 heb ik gebeld. Ze konden geen tijdindicatie geven met als gevolg Dat ik de hele dag thuis moest blijven. Geen boodschappen kunnen doen. Monteur kan maar 10 minuten van te voren bellen.... Om 10;00 heb ik gebeld. Ze konden geen tijdindicatie geven met als gevolg Dat ik de hele dag thuis moest blijven. Geen boodschappen kunnen doen. Monteur kan maar 10 minuten van te voren bellen. Uiteindelijk eten besteld en toen het bezorgd werd kwam de monteur (18:30). Gewacht met eten (geen aangename geur bij de ontstopping). Gevolg eten weer koud. Al met al heel slechte communicatie en afstemming.