Erg nette service. we hebben alleen wel 1,5 uur gewacht voor er iemand kwam. dat duurde wat lang voor ons.
Janneke
Snelle service en goed
Zeer service gericht. Aardige man die uitleg heeft gegeven zodat je in het vervolg weet wat je niet en wel kunt doen.
Ellen
Bereikbaarheid. Service binnen de termijn. Vriendelijk personeel.
Kartodimedjo
De telefoniste heeft goed geluisterd . Wat mij is opgevallen zij liet mij uitpraten Zoals is afgesproken de monteur top
Simz
Perfect! Zeker aan te raden! Prijzen waren wel hoog. Maar het was weekend.
Snelle service was goed. Monteur zou bellen van te voren, maar heeft dat niet gedaan.
Duidelijke toelichting bij het maken van de afspraak. Keurig 15 min voor aankomst telefoon ontvangen. Snel en vakkundig het probleem verholpen en alles keurig achter gelaten. Compliment voor jullie...Duidelijke toelichting bij het maken van de afspraak. Keurig 15 min voor aankomst telefoon ontvangen. Snel en vakkundig het probleem verholpen en alles keurig achter gelaten. Compliment voor jullie personeel.
Als verbeterpunt : zorg ervoor dat de klant bij de juiste naam wordt genoemd. Bijvoorbeeld in de aanhef noemt u mij Pirsem terwijl mijn naam Ursem is Uw bedrijf wordt Vitriool...Als verbeterpunt : zorg ervoor dat de klant bij de juiste naam wordt genoemd. Bijvoorbeeld in de aanhef noemt u mij Pirsem terwijl mijn naam Ursem is Uw bedrijf wordt Vitriool Verontreinigings Service genoemd, zit in de buurt maar klopt niet. De snelheid en effectiviteit van uw bedrijf is prima te noemen.
Riool prima ontstopt Vriendelijk vakkundig personeel mn Sacha