Al anderhalve week met een verstopte wc. Warm water met afwasmiddel, de ontstopper, niets hielp. Een vriendelijke medewerker hielp ons vandaag binnen 2 minuten van het probleem af door even flink...Al anderhalve week met een verstopte wc. Warm water met afwasmiddel, de ontstopper, niets hielp. Een vriendelijke medewerker hielp ons vandaag binnen 2 minuten van het probleem af door even flink heen en weer te gaan met de (omgedraaide) ontstopper. Kosten; 99 euro maar wel drie maanden garantie dus de kosten zeker waard.
De monteur was zeer snel ter plekke, en zeer kundig we hadden daarvoor er een gehad van MMA die adviseerde om het hele riool te vernieuwen de monteur van RRS heeft kundig de verstopping verholpen
Snelle afhandeling en oplossing van het probleem. Ook uitleg waarom de hele pot er af moest. Top!
Ik ben zeer tevreden. De service was uitsteken, goede uitleg wat het probleem was. Heeft nog wat tips gegeven. Ik zou iedereen aanbevelen om RRS te bellen als ze een verstopping...Ik ben zeer tevreden. De service was uitsteken, goede uitleg wat het probleem was. Heeft nog wat tips gegeven. Ik zou iedereen aanbevelen om RRS te bellen als ze een verstopping hebben. Heel veel succes verder . Uitstekend bedrijf.
Koen Martijnse
Zeer goede service, Mick is een topkerel, harde werker en professioneel.
Er wordt snel en adequaat gereageerd. Binnen één uur stonden jullie op de stoep in het weekend. Gezien het feit dat de ingang wat moeilijk was van de afvoerput, is het handig om misschien hier...Er wordt snel en adequaat gereageerd. Binnen één uur stonden jullie op de stoep in het weekend. Gezien het feit dat de ingang wat moeilijk was van de afvoerput, is het handig om misschien hier extra tools voor de veer mee te nemen, die wat meer buigzaam zijn en je zo toch gebruik kan maken van de elektronische veer.
RRS heeft keurig werk geleverd, netjes, accuraat en snel!
De reparatie is gelukt. Ik had afgesproken : tussen 1 en 5 De reparateur kwam pas om 6 uur. Ik heb 2 x gebeld en niemand wist waar hij was.
Doen wat ze moeten doen
Er werd aangegeven tussen 8-12 om 12 uur gebeld waar jullie bleven, werd uiteindelijk 14 uur, wel door aardige meneer geholpen