Mioch

Afspraak veel te laat. Mevrouw belde zei uur tot 2 uur later. 2 minuten lAter andere mevrouw belt: afspraak afgezegd door corona. Nee zeg ik collega belt net dat het later wordt. Idd kwamen ze twee... Afspraak veel te laat. Mevrouw belde zei uur tot 2 uur later. 2 minuten lAter andere mevrouw belt: afspraak afgezegd door corona. Nee zeg ik collega belt net dat het later wordt. Idd kwamen ze twee uur te laat. Gaan aan de gang. Geen idee zegt wat er moet gebeuren. Als klant weet je niks dus maar ja. Veer blijft in leiding zitten. Moet camera komen. Ik weet niks wat is het alternatief. Moet verholpen worden dus maar ja gezegd. Andere monteur moet komen. Mannen maar huis 330 euro betaald. Geen water morgen komt monteur. 4 x gebeld. Echt belachelijk.

Snelle hulp, keurig opgelost

oordijk

Vriendelijk, snel en adequaat de problemen aangepakt.

Sander

Zeer goed , vriendelijk , gaat netjes te werk, en duidelijk en open over prijzen!

F. Rodjan

Snel, duidelijk, binnen een half uur probleem opgelost. Loodgieter die gewoon binnen komt en direct aan de slag gaat.

heer lents

Snelle service, beleefde monteur, is wel aan de dure kant. Een nieuwe buis plaatsen was goedkoper geweest, nu was ik ruim 700 euro kwijt. Terwijl het probleem met pakweg 100 euro kon worden opgelost.

Hopmam

Netjes en goed

heer/mevrouw

De afvoer in de keuken werkt weer prima

heer/mevrouw

Afspraak gemaakt bellen half uur voor eindtijd op wordt morgen ... voor niks vrij genomen . nw afspraak tussen 08.00 en 10.00 en als 1e klant volgens monteur om 10.00 !aanwezig hoezo klant... Afspraak gemaakt bellen half uur voor eindtijd op wordt morgen ... voor niks vrij genomen . nw afspraak tussen 08.00 en 10.00 en als 1e klant volgens monteur om 10.00 !aanwezig hoezo klant staat op 1

Willemijn

Vriendelijke monteur met kennis van zaken. Probleem was snel opgelost.