Goed. Vriendelijke medewerker. Goed zijn werk gedaan. Min punt is dat de tijd die afgesproken was totaal niet klopt en het onmogelijk is om RRS telefonisch te bereiken.
Mandy
Prettig, smsje van te voren, mooi op tijd, fijne en heldere uitleg.
heer/mevrouw
Heel goed
heer/mevrouw
Makkelijk online afspraak maken. Keurig op tijd aanwezig. Snel probleem verholpen.
heer/mevrouw Ghaddari
Vriendelijke en professionele monteur. Verstopping is verholpen.
Levent Ahmed
De medewerker heeft zijn werk goed gedaan. Ik was er tevreden mee. Maar ook al gaf uw bedrijf mij een afspraak tussen 11:00 en 15:00 uur, ze kwamen om 19:30 uur thuis. Jullie hebben maar één keer...De medewerker heeft zijn werk goed gedaan. Ik was er tevreden mee. Maar ook al gaf uw bedrijf mij een afspraak tussen 11:00 en 15:00 uur, ze kwamen om 19:30 uur thuis. Jullie hebben maar één keer gebeld over de vertraging en zeien dat jullie rond 18:00 uur zou komen. Ik moest de hele dag thuis zitten en op jullie wachten. Dit was vervelend.
heer/mevrouwVink
Hele vriendelijke en deskundige monteur en bereid tot uitleg
heer/mevrouw Apon
Prima. Kon on-line snel afspreken. Monteur kwam op tijd en werkte keurig.
J. Boots
We hadden een dag voor dat hij bij ons al langs kwam gebeld en de volgende dag stond hij al op de stoep om het probleem op te lossen. Hij was keuring netjes had alles wat hij nodig had bij zich...We hadden een dag voor dat hij bij ons al langs kwam gebeld en de volgende dag stond hij al op de stoep om het probleem op te lossen. Hij was keuring netjes had alles wat hij nodig had bij zich en het was zo weer op gelost en alles was netjes achter gelaten. Na zijn werkzaamheden heeft hij meteen de rekening op gemaakt zodat we dat ook meteen konden afhandelen.
Zeker een goede ervaring met RRS
Als iemand in onze buurt een probleem heeft is het zeker een aanrader.
Hartelijk dank voor de snelle reactie
Mariska
Fijne monteur! Probleem is goed aangepakt en opgelost. Fijn dat je bij RRS online een afspraak kan inplannen en dat er veel keuze is qua dagen en tijd, waardoor je snel geholpen kan worden!