KD

Uitstekend. Super aardige medewerker aan de telefoon. Monteur was relaxed, beleefd en kwam zelfde dag. Geen kosten, want hij hoefde weinig te doen, zelfs geen voorrijkosten.
Zeldzaam goede...
Zeldzaam goede service.
Ik ga jullie overal aanbevelen!

K.B.

Verstopping niet verholpen, in overleg afgesproken dat eerst de buizen beter vastgezet zullen worden. (Hoewel er in het verleden al wel iemand van jullie de verstopping verholpen heeft met dezelfde... Verstopping niet verholpen, in overleg afgesproken dat eerst de buizen beter vastgezet zullen worden. (Hoewel er in het verleden al wel iemand van jullie de verstopping verholpen heeft met dezelfde buizen) Ik zou vandaag gebeld worden door een monteur over wat dat gaat kosten. Niet gebeld. Daarnaast lekt het nu onder de gootsteen, wat daarvoor niet zo was. Gebeld, zou voor 5 uur een monteur komen. Niets gehoord en niemand geweest… heel erg slordig. Mijn ervaring dus; uitermate slecht!

heer A.L.Zeelenberg

Het probleem is goed opgelost door een vakkundige monteur

Dennis

Zeer professionele aardige medewerker

heer/mevrouw

Heel goed

Peter Jager

Prima en snelle service, nette medewerkers

Halal Fast Food B.v.

Top service

heer korthout

Uitstekende technicus vasthoudend en gedreven.