Zeer duidelijke communicatie, snel een afspraak kunnen maken en precies binnen de aangegeven tijd aangekomen om binnen 30 min de verstopping te verhelpen en advies gekregen over het onderhoud.
Mary Damhoff
Op afgesproken tijdstip kwam uw monteur langs. Beleefd, leuk en hield me goed op de hoogte mbt werkzaamheden. Binnen 30 min. klaar. Kreeg als tip om 1 x per 2 weken met soda en heet water leidingen...Op afgesproken tijdstip kwam uw monteur langs. Beleefd, leuk en hield me goed op de hoogte mbt werkzaamheden. Binnen 30 min. klaar. Kreeg als tip om 1 x per 2 weken met soda en heet water leidingen schoon te spoelen.
Suzette Sanders
In het verleden goede ervaringen met RSS gehad. Dit keer was ik erg teleurgesteld. Ik belde ivm een wc blokje die per ongeluk door de wc was gespoeld. Aan de telefoon duidelijk aangegeven dat de wc...In het verleden goede ervaringen met RSS gehad. Dit keer was ik erg teleurgesteld. Ik belde ivm een wc blokje die per ongeluk door de wc was gespoeld. Aan de telefoon duidelijk aangegeven dat de wc NIET verstopt was maar wilde navragen of er iemand langs moest komen om de wc alsnog na te kijken om toekomstige verstoppingen te voorkomen. De dame aan de telefoon gaf aan dat dit nodig was (na navraag bij een collega te hebben gedaan). Vervolgens kwam er een medewerker van RRS (een aardige kundige man) en die spoelde de wc twee keer door en zei dat er niks aan de hand was wanneer er geen sprake van een verstopping is…. Ik kon vervolgens 105 euro afrekenen en ben daar zeer ontstemd over. De dame aan de telefoon had mij anders moeten adviseren/informeren. Ik heb dit met de meneer besproken die bij ons langskwam en hij zou het op kantoor opnemen. Ik zou hier graag met iemand van uw kantoor over spreken want ik voel me erg benadeeld. U kunt mij bellen op 0627047094. Dank u - groet Suzette Sanders
H van der Velden
Professioneel en zeer voorkomende monteur
/mevrouw de Waal
Goede service. Ervaren en zorgvuldige monteur.
VvE Plein 1945 5 t/m 15 te Laren NH
Monteur was zeer vriendelijk en bekwaam, kan niet beter
heer PJ Hooft
Wat een geweldig goede service en een heel prettig en correct persoon, top zou het bedrijf zeker aanbevelen. Dank voor de service