'S ochtends vroeg gebeld en een paar uur later waren ze er al. Vriendelijke man, snelle service en binnen een half uur was hij klaar met de leidingen/afvoer ontstoppen. Ontzettend blij!
heer/mevrouw
Een echte vakman loste het probleem op voor mij.
heer Lippert
Top Service - Binnen 10 Minuten opgelost
heer/mevrouw Goes
Perfecte service
heer/mevrouw de Vogel
Helemaal top!
heer Nieuwenhuizen
Snel, deskundig en gerechtvaardigder kosten
heer/mevrouw
Snel, discreet, behulpzame.
heer/mevrouw Visser/Fortgens
Uitstekend! We konden direct de volgende morgen op een monteur rekenen en die kwam dus ook. We kregen een sms dat de monteur onderweg was. Werkzaamheden echt naar onze tevredenheid...Uitstekend! We konden direct de volgende morgen op een monteur rekenen en die kwam dus ook. We kregen een sms dat de monteur onderweg was. Werkzaamheden echt naar onze tevredenheid uitgevoerd; uitermate vriendelijke monteur die van aanpakken weet!
lars
De ervaring was alles behalve positief. Beginnend bij tot 2 maal op een dag, buiten de afgesproken tijden komen. Daarnaast ook nog een uiterst onprofessionele medewerker die ongeïnteresseerd en...De ervaring was alles behalve positief. Beginnend bij tot 2 maal op een dag, buiten de afgesproken tijden komen. Daarnaast ook nog een uiterst onprofessionele medewerker die ongeïnteresseerd en agressief te werk ging. Hierdoor moest een collega zijn klus s'avond terugkomen om de klus wel te doen.