Op kerstavond prima werk geleverd, afvoer keuken ontstopt.
heer/mevrouw
De medewerker was vriendelijk en ging meteen aan de slag toen hij ter plaatse was. Zodoende was ook de verstopping zo verholpen.
heer/mevrouw windig
Snel en accuraat uitgevoerd
Heel goed
Van Spijker
De planning (08-10:00) werd opgeschoven, 2x geïnformeerd, tot na 13:00 er geen bericht meer kwam. Rond 16:00, contact opgenomen met de vraag of de monteur nog wel zou komen. Uiteindelijk is de...De planning (08-10:00) werd opgeschoven, 2x geïnformeerd, tot na 13:00 er geen bericht meer kwam. Rond 16:00, contact opgenomen met de vraag of de monteur nog wel zou komen. Uiteindelijk is de monteur gearriveerd en heeft het probleem verholpen. Advies, Blijf informeren. In de ochtend ging dit goed, totdat we niks meer vernamen.
heer/mevrouw
ONS PROBLEEM WAS EENVOUDIG TE VERHELPEN DE DRAAISPIRAAL ERIN EN NA 5 MINUTEN WAS VERSTOPPING VERHOLPEN SYPHON PRIMA AANGESLOTEN DE RIOOL REINIGING DUS OK MAAAAAR IK HAD OM WAARSCHUWING VAN HALF UUR...ONS PROBLEEM WAS EENVOUDIG TE VERHELPEN DE DRAAISPIRAAL ERIN EN NA 5 MINUTEN WAS VERSTOPPING VERHOLPEN SYPHON PRIMA AANGESLOTEN DE RIOOL REINIGING DUS OK MAAAAAR IK HAD OM WAARSCHUWING VAN HALF UUR GEVRAAGD MAAR NIET GEKREGEN MIN PUNTJE IK HAD EEN MAN VERWACHT MAAR 2 MANNEN KWAMEN IN COROINA TIJD NIET WENSELIJK WANT DE 2DE MAN STOND ERBIJ EN KEEK ERNAAR KON NET ZO GOED WEG BLIJVEN PROBLEEM WAS IN 10 MINUTEN VERHOLPEN EN DAT ZAL IN APPARTEMENTEN VEELAL ZO GAAN
van Rossen
Was mooi binnen de afgesproken tijd, is aan de slag gegaan en heeft de verstopping laten verdwijen
heer S. G. Baars
Wij zijn perfect geholpen door de ontstopper. Vriendelijke vakman die serieus zijn werk heeft gedaan. Snel opgeleverd. Prima!!
Prima!
Marcel
Prima medewerker, ruim op tijd en netjes van tevoren gebeld. Aandachtspunt is het afdekken van onze parketvloer, dit heeft hij helaas niet gedaan waardoor er feen kleine beschadiging is ontstaan....Prima medewerker, ruim op tijd en netjes van tevoren gebeld. Aandachtspunt is het afdekken van onze parketvloer, dit heeft hij helaas niet gedaan waardoor er feen kleine beschadiging is ontstaan. Tip: laat de medewerkers een matje/zeiltje meenemen om de gereedschappen op te plaatsen.