Mooi op tijd, snel en goed geholpen, vriendelijk en voelt snel vertrouwd
Fam Buskens
Smiddags gebeld voor een verstopte keukenafvoer. Gelijk afspraak voor de volgende ochtend kunnen maken. Wel een beetje ruim tijdsvenster, tussen 8:00u en 13:00u. Kreeg gelijk een duidelijke prijs,...Smiddags gebeld voor een verstopte keukenafvoer. Gelijk afspraak voor de volgende ochtend kunnen maken. Wel een beetje ruim tijdsvenster, tussen 8:00u en 13:00u. Kreeg gelijk een duidelijke prijs, incl BTW. Monteur was er al om 9:00u. Hij droeg geen mondkapje. Binnen half uur verstopping verholpen. Contactloos betaald cf telefonische opgave. Al met al prima dienstverlening, een aanbeveling waard.
heer/ deen
Snel ter plekke , en geen ongein om de prijs te verhogen.. was voor mijn dochter die in Amsterdam woont, ik ken RRs van een persoon die ik ken in dedemsvaart.
Schuiling
Wat echt prima! Zo blij dat de problemen verhopen zijn! Er liggen overigens nog wel materialen bij ons...
heer/mevrouw Strik
Hartstikke goed: efficiënte jongen die -om te beginnen- met een mondkapje binnenloopt, binnen een half uur het probleem heeft opgelost en even (wel op mijn aanvraag) verteld wat hij heeft gedaan.
Peggy Massop
Positief. Wel een hele stille en bescheiden medewerker. Op vragen kregen wij wel steeds een duidelijk antwoord en uitleg.
J, wallart
Snel, keurige monteur, zeer vakbekwaam, geen enkele opmerking.