Goede uitleg, geduld, tips gegeven en het klusje was binnen een half uur geklaard. Fijn dat er een sms’je van te voren is gestuurd, om laten te weten dat de monteur onderweg was..
mevrouw Kuijt
Snelle reactie, oplossend vermogen en zeer vriendelijke en nette monteur!!!
heer van der Wel
Snel geholpen. Fijne contact. Was gemeenteprobleem, maar volop meeleven en meedenken.
heer Rood
Snelle reactie op onze oproep maar gebrekkige communicatie met de monteur (taalbarrière) , hij ging gewoon zijn gang en melde niet dat de toiletpot gedemonteerd moest worden waardoor wij opnieuw een...Snelle reactie op onze oproep maar gebrekkige communicatie met de monteur (taalbarrière) , hij ging gewoon zijn gang en melde niet dat de toiletpot gedemonteerd moest worden waardoor wij opnieuw een kitter moeten laten komen in de net opgeleverde badkamer. Monteurs zouden wat meer begeleiding moeten krijgen hoe om te gaan met de klant, hij verstaat zijn vak heus wel. Om deze reden vul ik deze keer toch nee in bij aanbeveling.
Robert
Prima service! Zeer tevreden!
heer vermeijs
Uitstekende service
mevrouw Olgers
De medewerker die kwam om onze vetput te ontstoppen had erg veel moeite om de aansluiting van het riool te vinden. Veel bellen om te overleggen uiteindelijk tweede medewerker erbij en die had het...De medewerker die kwam om onze vetput te ontstoppen had erg veel moeite om de aansluiting van het riool te vinden. Veel bellen om te overleggen uiteindelijk tweede medewerker erbij en die had het vrij snel gevonden. De medewerker had overlegt met collega om het bedrag aan te passen ivm het vele bellen en wachten op tweede monteur. Uiteindelijk is daar iets fout gegaan maar 2 x contact formulier ingevuld maar helaas totaal geen reactie ontvangen. Niet erg netjes! Twijfelachtig of ik ooit dit bedrijf in de toekomst zal bellen bij problemen. Verbeterpunt:neem netjes contact op wanneer iemand de moeite neemt om het contact formulier in te vullen.
Kevin
Slecht
heer Guichelaar
Keurig op tijd aanwezig. Goeie monteur met verstand van zaken. Was binnen no time klaar.