Heel professioneel aan de telefoon geholpen en hele vriendelijke en nette man die ons geholpen heeft.
M Janssen
Na wat vragen te hebben beantwoord kreeg ik netjes de tarieven te horen zodat je zelf kan kiezen om het in het weekend of doordeweeks te laten repareren (weekend tarief) Monteur was snel en op...Na wat vragen te hebben beantwoord kreeg ik netjes de tarieven te horen zodat je zelf kan kiezen om het in het weekend of doordeweeks te laten repareren (weekend tarief) Monteur was snel en op tijd aanwezig Ook was het probleem snel opgelost en na de werkzaamheden nog even alles netjes schoongemaakt Makkelijk betalen per pin en factuur per mail
Goed geholpen en netjes gewerkt
Klantgericht
De monteur was vriendelijk en professioneel
Alles
RRS
Snel ter plaatse. Vakkundig verholpen.
J. Burggraaf
Uitstekend
Snel, vriendelijk, wel wat prijzig
Wegdam
Binnen 1 minuut na binnenkomst waren er 2 mannen actief aan het werk opzoek naar de oorzaak van de rioolstank. Supervriendelijk behulpzaam grappig, adequaat en weloverwogen. We werden goed...Binnen 1 minuut na binnenkomst waren er 2 mannen actief aan het werk opzoek naar de oorzaak van de rioolstank. Supervriendelijk behulpzaam grappig, adequaat en weloverwogen. We werden goed geïnformeerd en gewezen op tips en trics! Fijn bedankt en succes mannen!